Hvalpetyve advarer ejere: "Hold øje med dine hunde, for vi er overalt"

Banderne, der stjæler hunde fra parker, haver og huse, har afsløret deres enorme fortjeneste.

Grusomme hundetyve, der stjæler elskede kæledyr og fjerner dem fra deres familier, sælger dem videre med en enormt stor fortjeneste - men nu advarer de ejerne om at holde øje med dem. 

Banden, som har sin base i Birmingham, importerer stjålne hvalpe fra Europa til Storbritannien. De fortæller, hvordan de skærer de udenlandske chips ud af hundende, inden de indsætter dem, der stammer fra Storbritannien.

Det skriver Mirror

Læs også

Sendte pakke til Kongehuset: Nu er 57-årig kvinde anholdt

Derefter vil hundene være klar til at blive solgt videre, hvor de scorer en enorm fortjeneste - sommetider helt op til 400 procent. 

Vice har lavet en dokumentar om emnet, hvor det blandt andet fremgår, at man kan købe en fransk bulldog for £300, svarende til omkring 2.600 kroner, ved en privatperson i Rumænien - men selvsamme hund kan man sælge for £3000 i Storbritannien, hvilket svarer til omkring 26.000 kroner.

Foto: Vice / YouTube

Da de beskrev, hvordan de skærer i hvalpene for at udskifte chippene, spurgte den forfærdede interviewer, om det er noget, som efterlader dem med store smerter. 

Bandemedlemmet, som går under navnet "Martin", svarede: "Ja". 

Intervieweren spurgte herefter, om det ikke er mishandling af dyret.

"Kald det, hvad du vil. Jeg kalder det brød på bordet," svarede Martin.

Foto: Vice / YouTube

Bandemedlemmerne siger herefter, at der er meget lav risiko for, at de bliver fanget af politiet. Her tilføjer de efterfølgenden, at ingen af dem har kendskab til nogen, der er blevet dømt for forbrydelsen. 

Katy Bourne, kriminalkommissær i Sussex Politi, sagde, at man kan blive straffet med op til syv års fængsel for hvalpetyveri.

Læs også

Hendes døtre blev kidnappet - og nu er én fundet død: 'Jeg ville ønske, vi døde sammen'

 

Dagens Gossip