Oversigt: Avisen

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

Et billede af en kvinde i fødsel er gået viralt, da det viser, hvordan kvindekroppen virkelig fungerer. Billedet viser, hvordan kvindens knogler begynder at rokere og pludselig skubbes ud i ryggen.

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Daily Mail har eksklusivt fået et interview med et forældrepar, der står bag en af de mest bizarre historier i år. Forældrene er nemlig anklaget for at have forladt en blot ni-årig pige, mens de flyttede til udlandet. Familien mener dog, at pigen faktisk var 23

Pumaen er blevet spottet igen!

Den fritgående puma er atter blevet spottet i Danmark. Denne gang er det i den midtjyske by Lind.

Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

Luksusfælden skal hjælpe en familie på fire, som har et alt for højt forbrug. De har nemlig et overforbrug på 13.000 kroner om måneden, og en stor del af pengene går på sodavand og playstation.

Vild regel trådt i kraft: Fravær i skolen = Fratagelse af børnepenge

En ny regel er trådt i kraft, men det er de færreste forældre, der faktisk er bekendte med den. Hvis ens barn får mere end 15 % fravær i skolen, så betyder det, at man ikke får udbetalt sin børne- og ungeydelse.

Offentlig ansat dukkede ikke op på arbejde i 6 år - Ingen lagde mærke til det

En offentlig ansat i den spanske by Cadiz formåede i den grad at gå under radaren. I mindst seks år har han fået løn, uden at møde op på arbejde, men der tales om, at han slet ikke var der i 14 år.

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet en 40-årig mand fra Avnsstrup Asylcenter, da det er kommet frem, at han skulle have blufærdighedskrænket flere unge piger i det populære badeland Lalandia.

Afsløring: Står du op og tisser? Så uhygiejnisk er det - Se den største fejl mænd laver på toilettet

De fleste mænd vælger at stå op, når de skal urinere, men det giver også en hel del svineri. En stor del af mænd tisser nøjagtigt det sted, hvor det sviner mest, selvom de tror, at det faktisk er det sted, hvor det sviner mindst.

Skolelæreren Christian smadret til uigenkendelighed: Da han fandt gerningsmanden på Facebook, gik sandheden op for ham

En 40-årig skolelærer blev passet op af en tidligere elev, der overfaldte manden så brutalt, at lægerne blev chokerede, da offeret kom på skadestuen.

Ad 728x90