Influencer delte billede online: Så fik hun besked om 'frækt legetøj', hun havde glemt i sengen

09/09/2023 07:13

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En influencer havde glemt at tjekke baggrunden på sin billede, inden hun delte det på de sociale medier.

Mest læste i dag

En influencer blev pinligt berørt, da hun fik en besked om, at hun havde overset noget 'frækt legetøj' i baggrunden af et billede, hun havde delt. Selv hævder hun, at det ikke er tilfældet, og at der ligger en uskyldig forklaring bag.

Den 23-årige Katie Griffiths havde optaget en video til sine sociale medier, og besluttede derefter at slutte af med et selfie. Dette billede blev delt med hendes 20.000 følgere på Instagram.

På billedet ser man Katie sidder i sit soveværelset iført en rød skjorte. I baggrunden ser man hendes seng, hvorpå man kan se en lang, rød genstand.

Dette fik en af hendes venner også øje på, hvorfor vedkommende kontaktede Katie for at fortælle hende, at hun ikke havde fået fjernet sit 'frække legetøj'.

Ifølge Tyla er der dog en helt anden forklaring bag, da det slet ikke er legetøj af denne type. Derimod er der tale om en 'slikspray med jordbærsmag', som Katie havde købt for at kunne holde sig fra sin e-cigaret.

"Jeg havde taget et billede i spejlet. Det var først 20 timer senere, at min ven sendte en besked til mig og skrev: 'Pænt legetøj i baggrunden'," siger Katie.

"Jeg lagde ikke engang mærke til det første gang. Jeg kiggede bare på mig selv og ikke andet. Den er lang, rød og ujævn - det ligner et stykke legetøj."

"Det ligner noget, der ville være på hylden hos Ann Summers. Men det er til børn, hvilket gør det endnu værre."

Foto: TikTok

På daværende tidspunkt var hendes billede allerede blevet set af mere end 9.000 personer. Selvom mange havde valgt at fjerne billedet, besluttede Katie sig for at gøre det modsatte.

Hun valgte at lade billedet være, men til gengæld delte hun en video på TikTok, hvori hun forsøgte at overbevise sine følgere om, hvad det i virkeligheden var.

"Alle, der kunne se det, har allerede set det. Jeg holder bare fast i det," siger hun.

"Mange af dem, der følger mig, kender mig faktisk, og de tror måske oprigtigt, at det er frækt legetøj. Men de har bare ikke sagt noget."

"Jeg tænkte, at hvis jeg laver en video til TikTok om det, så vil folk få sandheden at vide.

"Alle fandt det så sjovt. Folk har kommenteret, at det er sjovt. Men mange har sagt, at de ikke tror på mig, hvilket jeg frygtede. Du er nødt til at grine, ellers græder du - det er mit motto."

Katie købte den smagfulde spray, som egentlig er slik til børn, fordi smagen hjælper hende med at undlade at bruge hendes e-cigaret. Hun har dampet i over to år, og hun ønsker at stoppe med det.

"Jeg besøgte mit lokale supermarked, hvor jeg forventede at finde en lille spray, men det her var den eneste, jeg kunne finde. Da jeg så den, syntes jeg, den så lidt mærkelig ud for slik at være," afslører hun.