Julia faldt ud af et bus-vindue: Men tragedierne stoppede ikke der

28/11/2023 11:18

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Newsflash
Foto: Newsflash
Julia overlevede at falde ud af vinduet, da en anden tragedie ramte.

Mest læste i dag

En kvinde mistede tragisk sit liv i en frygtelig ulykke, da hun faldt ud af et busvindue og ned på togskinner.

Offeret, der senere blev identificeret som 37-årige Julia de Albuquerque Violato, blev derefter ramt af et modkørende tog i høj hastighed, der skar hende over i to dele. Den chokerende hændelse, som fandt sted i Brasilien, blev fanget på kamera fra en bil, der ventede på at krydse togskinnerne. Det skriver Dailystar.

Videoen viser godstoget, der tuder i hornet lige før det kolliderer med bussen, hvilket resulterede i et dødsfald og fem kvæstelser. Efterfølgende billeder afslører alvorlige skader på bagsiden af bussen og det tragiske og grufulde syn af kvindens krop på skinnerne, som vi har valgt ikke at offentliggøre.

Brandvæsenets embedsmænd i Brasilien rapporterede, at hun blev kastet fra bussen og overkørt af toget. Fire af de fem kvæstede personer er også blevet identificeret som Nildete Antunes Vitor, Julio Botelho Fernandes, Janderson Rodrigues da Costa og Pedro Domiense Campos.

Et femte offer, en 19-årig pige, blev ikke navngivet, men hun blev bragt til hospitalet, også i chok efter hun fik et nervesammenbrud fra den frygtelige ulykke og de efterfølgende kaotiske scener.

Julias mor, Ana Rosa, 72, har anklaget buschaufføren for uagtsomhed og sagde, at "det var ikke en ulykke, det var en forbrydelse". Den hjerteknuste kvinde fortalte, hvordan hendes datter havde været ude at aflevere tøj til en genbrugsbutik, da ulykken skete.

Hun hædrede også sin datter og sagde: "Hun passede på mig, fordi jeg, på trods af at være aktiv, er ældre. Hun sagde altid, at hun ikke ville dø før mig. Hun bekymrede sig meget om mig og elskede mig så meget. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal leve uden hende."

Myndighederne afspærrede området, da ulykken skete sidste uge, og efterforsker stadig ulykken.