Kærestepar beder kvinde slukke cigaret om bord på tog - sekunder senere sker dette

Da en mand og en kvinde var på vej hjem fra en hyggelig aften ude, blev de brutalt overfaldet, da de høfligt spurgte en kvinde om at stoppe med at ryge på toget.

Den henstilling skulle parret dog aldrig have givet kvinden, for det resulterede i, at de blev angrebet midt i toget, der var på vej mod All Saints station nær Poplar i det østlige London. Det skriver det britiske medie Metro.

En gruppe på toget omringede parret og angreb dem og det Britiske Transport Politi har siden bekræftet, at parret ikke fik alvorlige skader af overfaldet.

Læs også

Der er efterfølgende blevet sendt videoovervågnings billeder ud af hændelsen i forsøget på at finde frem til gerningsmændene.

De bad simpelthen bare kvinden om at slukke sin cigaret. Ingen kunne have forestille sig, at situationen lige pludselig ville udvikle sig voldeligt blive voldelig. Heldigvis er deres skader ikke alvorlige, men jeg er fast besluttet på at finde denne gruppe og sikre, at de bliver retsforfulgt, siger politikommisær Fin Egan til Metro.

Han opfordrer alle, som kan have oplysninger i sagen om at melde sig.

 

Dagens Gossip