Kærestepar tog DNA-test: Det kostede dem forholdet

Foto: Privat

En DNA-test kan være en sjov gave til en person, der gerne vide noget som sit stamtræ. Men de risikerer også at afsløre nogle ubehagelige sandheder.

TikTok-bruger Matilda er en af de personer, der har oplevet, hvordan en DNA-test kan føre til ubehagelige afsløringer.

Tidligere på måneden afslørede hun, at hendes kæreste gav hende en DNA-test til hendes fødselsdag i september sidste år.

Læs også

Melder ud: Det er Sofie Lindes skyld

"Min ekskæreste gav mig et af disse DNA-sæt. Min mor er adopteret, og jeg kendte aldrig rigtigt min biologiske far," sagde hun.

Foto: TikTok

"Så jeg var mest interesseret i sundhedsoplysninger, for at se, om der var noget at være opmærksom på."

Da han købte en DNA-test til Matilda, besluttede ekskæresten sig også for at købe en til sig selv, da de var på tilbud.

"Så da vi fik resultaterne tilbage en måned senere, gik jeg listen over genetiske slægtningen igennem, da den eneste person, jeg ved, at jeg er beslægtet med, er min mor."

Foto: TikTok

"Og jeg rullede ned og vendte mig mod min kæreste på et tidspunkt og sagde: 'Hey, det her er ret sejt. Jeg er beslægtet med nogen med samme navn som dig'."

"Og sådan fandt jeg ud af, at jeg datede min halvfætter," afslørede hun.

I en opfølgende video forklarede Matilda, som nu er gået fra sin kæreste, hvordan DNA-udbyderen mente, at de var beslægtede, da de sandsynligvis delte oldeforældre.

Foto: TikTok

Testresultaterne fik Matilda til at lave research om sin biologiske fars side af familien. I denne forbindelse fandt hun ud af, at en slægtning havde lavet en slægtsrapport, der går helt tilbage til 1500-tallet.

"Baseret på informationen fra denne research samt den høje procentdel af DNA, som min ekskæreste og jeg delte, er jeg faktisk ret sikker på, at vi er slægtningen relateret gennem min oldemor," sagde hun.

Videoen har fået mere end 540.000 visninger og har fået folk til at dele deres egne oplevelser med livsforandrende DNA-tests.

Foto: TikTok

"Min tante og onkel fandt ikke ud af, at de var slægtninge, før de havde været gift i næsten 10 år," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Lol, samme her. Jeg datede en slægtning og gik på skole med én i to år, før jeg fandt ud af det."

"OMG. Jeg ville dø på stedet," skrev en tredje bruger.

Læs også

Sænker afgiften: Fra næste fredag får du billigere strøm

 

 

Dagens Gossip