Kendis indrømmer: Lavede 'helikopteren' foran stewardesse på fly

Foto: Shutterstock.com

I sidste uges afsnit af Dark Side of the Ring var sagen mod Ric Flair igen oppe at vende.

Ric Flair, WWE Hall of Famer, blev i 2002 beskyldt for at have blottet sig over for stewardessen Heidi Doyle, som efterfølgende tilføjede, at han også forsøgte at få hende til at røre hans penis.

"Jeg befandt mig i kabyssen, hvor Ric Flair stod nøgen. Han kom senere tilbage til kabyssen for at få en cola, hvorefter han nægtede at vende tilbage til sit sæde," sagde hun.

Det skriver Metro.

Læs også

Var med i 2 Jackass-film: Nu er hun død

"Han tvang mig op mod bagdøren, så jeg var fanget. Jeg kunne ikke komme væk, og han stod og snurrede rundt med sin penis, som han ville have, at jeg skulle røre. Han tog min hånd og førte den på ham." 

Nu har Flair dog endelig knyttet nogle ord til sagen over for Wrestling Inc., hvor han hurtigt understreger, at han benægter anklagen om seksuelt overgreb - hvilket han også tidligere har benægtet - men han indrømmer, at han blottede sig for Heidi. 

"Jeg indrømmer, at udtalelsen om "helikopteren", som den blev kaldt, stemmer. Jeg ville ønske, at jeg bare kunne sige, at jeg var ung og dum, men jeg havde drukket for meget og jeg var upassende, hvilket jeg undskylder for," kommer det indledningsvist fra Ric Flair, som efterfølgende tilføjer:

"Jeg traf nogle dumme valg i den tid, som var meget mørk, og det er noget, som jeg har brugt en betydelig del af min tid på at forsøge at rette op på."

"Jeg fordømmer seksuelle overgreb på enhver måde, i enhver form. Jeg kunne, og har, skrevet bøger, der dækker mine fejltagelser. Jeg har taget nogle dumme beslutninger, men aldrig kunne jeg finde på at tvinge nogen til noget seksuelt." 

Flair har tidligere benægtet anklagerne mod ham, men der blev alligevel indgået et forlig mellem Doyle og WWE.

Læs også

Anne Louise Hassing taler ud om brud

 

Dagens Gossip