Kendt fodboldspiller har gjort sin niece gravid

Foto: Instagram

Fodboldspilleren har bekræftet, at han venter et barn med sin niece.

Hulk, den kendte angriber fra Brasilien, har bekræftet, at hans niece er gravid med hans fjerde barn. 

Fodboldstjernen bekræfter nyheden i et opslag på Instagram, hvortil han har vedhæftet optagelser af dem, der kysser hinanden, mens de holder et ultralydsbillede af det ufødte barn.

Læs også

Belgiske myndigheder melder ud: Det var ikke bilistens skyld

Atlético Mineiro-spidsen Hulk, hvis rigtige navn er Givanildo Vieira de Sousa, meddelte i juli måned 2019, at han var begyndt at date sin niece, hvilket kom i kølvandet af bruddet med ekskonen Iran angelo. 

Parret blev gift sidste år, mens den 35-årige angriber spillede for Shanghai SIPG i Kina. 

 

Det vides endnu ikke, om barnet bliver en dreng eller pige. 

Hulk skriver følgende i sit følelsesladede indlæg på Instagram, der viser ham, der løfter kæresten Camila og ultralydsbilleder af deres kommende barn:

"I dag er mit hjerte taknemmelig til Gud, da jeg nu kan dele nyheden, at jeg for fjerde gang er blevet velsignet med et barn. Mit hjerte flyder over af så meget lykke, hvortil jeg kun kan sige tak til Gud. Vi glæder os allerede til at velkomme vores barn, som vi elsker ubetinget."

 

Fodboldspilleren, der er kendt for sin fysik, breakede nyheden om forholdet til Camila til sin familie, herunder hans tre børn og konen, tilbage i december 2019. 

"Det var Hulk selv, der offentliggjorde nyheden, fordi han ikke havde noget at skjule. Han forsøger altid at undgå løgne og ondsindede kommentarer, hvorfor han altid forsøger at være transparent," sagde en talsmand for angriberen, da nyheden om forholdet til niecen kom ud. 

Læs også

Mette Frederiksen reagerer på tragisk dødsfald

 

Dagens Gossip