Kendt rapper: - Det er ikke voldtægt, hvis offeret er bevidstløst

Rapper og singer-songwriter Cee-Lo Green, blandt andet kendt for storhittet “Crazy”, er kommet i strid modvind efter en temmelig kontroversiel kommentar på Twitter.

Kommentaren faldt på det sociale medie i kølvandet på, at sangeren officielt har forholdt sig til en sag fra 2012, hvor han har været tiltalt for at dope en kvinde med ecstasy under en middag.

Det skriver Consequence of Sound.

Kvinden fortæller, at hun intet kan huske mellem det tidspunkt, hvor hun spiste sammen med Cee-Lo Green, og til hun vågnede nøgen op i hans seng.

Kvinden har sagsøgt Cee-Lo Green for at have voldtaget hende den aften. Men retten har ikke fundet grundlag for at retsforfølge rapperen for voldtægt.

Nu har den amerikanske rapper erklæret såkaldt “nolo contendere” - en juridisk udmelding, der kun er lovlig i visse dele af USA, hvor en tiltalt hverken kender sig skyldig eller indrømmer sigtelsen.

I kølvandet på den udmelding skrev Cee-Lo Green på Twitter:

“Hvis nogen er besvimet, er de jo ikke HOS dig i bevidstheden!”

Efter det tilføjede han:

“Folk, som virkelig er blevet voldtaget, HUSKER det!!!”

Ifølge Cee-Lo Greens advokat havde rapperen og kvinden samtykkende sex den aften, på trods af hendes påstand om manglende bevidsthed.

Rapperens kontroversielle Twitter-udsagn blev modtaget med stærk kritik. Efterfølgende skrev han en undskyldning på det sociale medie, fordelt på tre tweets:

- Lad mig først takke gud for frikendelse og frihed. For det andet, så vil jeg gerne undskylde mine kommentarer, der blevet taget helt ud af kontekst. Jeg ville bare hjælpe de mennesker, som elsker mig, ud af den smerte, jeg allerede har forårsaget på grund af det her. Vær venlig at tilgive mig, da det var jeres støtte, som fik mig igennem det her i første omgang. Jeg ville aldrig gøre nogen kvinder fortræd, Tak, skriver Cee-Lo Green.

Nu har Cee-Lo Green slettet hele sin Twitter-profil.

 

 

Dagens Gossip