Kendt tv-vært forsvarede racisme: Nu er han blevet opsagt

Foto: Shutterstock.com

Han har været suspenderet fra rollen som vært siden februar, men nu er det officielt slut.

Chris Harrison har været en del af "The Bachelor" i 19 år, men han har siden februar været suspenderet fra rollen som vært i den amerikanske version af datingprogrammet, hvor han ellers plejer at styre showet. 

Det er dog blevet bekræftet, at slagets gang ikke længere vil blive styret af Chris Harrison, da han er blevet opsagt.

Læs også

Skulle til jobsamtale: Dette sker, når du bruger den forkerte ansigtsmaske

Det erfarer flere medier, herunder The Hollywood Reporter. 

"Chris Harrison fratræder rollen som vært på 'The Bachelor'-franchisen. Vi er taknemmelige for hans store bidrag over de seneste 20 år, og vi ønsker ham alt det bedste på hans nye færd," kommer det fra tv-stationen ABC samt Warner Bros. i en fælles meddelelse til mediet. 

Som tidligere nævnt, så har Chris Harrison været suspenderet siden februar. Men Chris selv proklamerede, at han havde trukket sig fra rollen som vært, fordi han havde brug for en pause efter sine udtalelser, som endte med at skabe stor negativ opmærksomhed. 

Chris' ovennævnte udtalelser omhandler et interview, hvor han forsvarede deltageren Rachel Kirkconnell, efter det kom frem, at hun før i tiden havde opført sig racistisk. 

Det endte med at skabe en raserende debat, efter hun endte med at danne par med Matt James, som var den første sorte mandlige deltager i formatets historie, da det efterfølgende kom frem, at hun eksempelvis havde liket billeder, der viser kostumer, som man vil kunne tolke racistsk. 

"Jeg skammer mig over, hvor uinformeret jeg var. Jeg tog virkelig fejl," skriver Chris Harrison i et tidligere opslag på Twitter, hvor han knytter nogle ord til beslutningen om at støtte op om Rachel Kirkconnell.

I og med, at Chris Harrison har været suspenderet siden februar, har "The Bachelor" - men også "The Bachelorette" - kørt videre uden at have en fast vært.

Læs også

Kronprins Frederik stopper