Konen ville gerne sove på flyet: Mandens kærlighedsgestus har chokeret folk verden over

Foto: Twitter / @courtneylj_

En ukendt mand er gået viralt på det sociale medie Twitter efter, at et billede af ham og hans kone i et fly blev delt af en anden passager.

På billedet kan man se en midaldrende mand stå i midtergangen på et fly og støtte sig op ad sæderne, mens en kvinde - tilsyneladende mandens kone - ligger og sover på alle tre sæder. 

Det er den amerikanske entrepenør og velgørenhedsformand, Courtney Lee Johnson, som har delt billedet på Twitter, og grunden til den store opmærksomhed er formentlig beskrivelsen til billedet, hvor der nemlig står: "Den her mand stod op i alle 6 timer, så hans kone kunne sove. Se DET er kærlighed."

Læs også

Folkekær TV-vært hårdt ramt af corona: "Det er sgu en slem omgang"

Den uselviske mand har altså angiveligt stået op i hele seks timer på en flyvetur, for at hans kone kunne få lov til at ligge behageligt på tre sæder og sove. Det skriver The Independent.

Billedet har indtil videre fået næsten 15.000 'likes', over 3000 'retweets' og tæt på 10.000 brugere på det sociale medie har kommenteret på opslaget, og kommentarernes indhold svinger meget. 

En del har rost mandens selvopofrelse og kærlighed til konen, og en har således skrevet: "Det er den ultimative kærlighed [...]," og Johnson selv har kommenteret: "Han er bedre end mig. Mine ben ville ikke lade mig stå op i så lang tid, selv hvis jeg ville. [...]."

Flere stiller dog spørgsmålstegn ved behovet for at stå fremfor blot at lade konen ligge hen over hans lår, og en bruger skrev for eksempel: "Hun kunne ikke bare ligge over HAM?! Jeg vil ikke dømme deres ægteskab. Min mand er den slags, som vil gøre dette for mig, men jeg er ikke den slags kone, som ville spørge ham om det," og en anden skrev blot: "Selvisk."

Andre undrer sig over, om det overhovedet er tilladt at stå op så længe på et fly, og om historien egentlig er sand. En bruger har således skrevet: "Dét er ikke kærlighed. Hvilket flyselskab lader nogen stå op i 6 timer under en flyvning?" 

En anden vågen bruger har desuden bemærket en detalje, som godt kan så tvivl omkring den sande historie bag billedet, og vedkommende skrev således: "Spørgsmål 1 [...] Hvorfor sov hun ikke bare på hans lår? 1.2: Hvorfor har han ikke en ring på sin finger?"

Om den uidentificerede mand virkelig er kvindens mand vides ikke, men ifølge én bruger i kommentarfeltet er det noget helt andet, det foregår. Hun skrev nemlig: "Det er min far, og han kendte ikke damen i sædet. Han gik på toilet og kom tilbage til, at hun lå der. Han står der på grund af irritation, ikke kærlighed."

Om det er den sande historie vides dog ikke, og ifølge Johnson, som må siges at være det eneste reelle øjenvidne, som vi kender til, så er det mand og kone, og manden stod der i seks timer på grund af kærligheden til sin kone.

Læs også

37-årig Marvel-stjerne død i tragisk skiulykke

 

 

 

 

Dagens Gossip