Kunde tog for lang tid på McDonalds: Det blev dyrt

30/09/2023 16:00

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kunden brugte lidt for længe på McDonalds, og det blev altså en dyr fornøjelse.

Mest læste i dag

Normalt forbinder de fleste mennesker McDonalds med en fastfood-oplevelse, hvor man sjældent tilbringer lang tid inde i selve restauranten.

De fleste er nok inde og ude af McDonalds igen på en halv time, men for en mand fra England, så formåede han alligevel at bruge hele to timer på restauranten med familien.

I Facebook-gruppe fra folk fra den britiske by Whitwick, har man den lavet et opslag, hvor han brokker sig over, at hans to-timers tur på McDonalds endte med en ekstra dyr fornøjelse.

"Så irriteret. Har lige fået en bøde for at parkere på McDonalds i næsten 2 timer. Vi var derinde hele tiden og spiste og bestilte ekstra drikkevarer, og nu har vi fået en bøde. Er der andre, der har prøvet det?" lyder det fra manden ifølge mediet Newsandstar.co.uk.

Bøden lød på £50 pund, hvilket svarer til godt og vel 450 danske kroner.

På Facebook har flere fra Facebook-gruppen appelleret til, at han bør anke bøden, og at han bør gå ind på McDonalds-restauranten, da de måske kan hjælpe ham.

"Gå ind og tal med McDonalds. De kan muligvis annullere den, hvis du kan bevise, at du var der inde hele tiden. Det er et forsøg værd," lyder det fra et hjælpsomt medlem af gruppen.