Kunder lå i kø fra klokken fire om morgenen foran Aldi: Ville have fat i eksklusiv bamse

Skrevet af Kamille Isaksen

16/11/2023
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Der var en helt særlig grund til, at kunderne lå i kø fra morgenstunden.

Mest læste i dag

Det er kendt blandt forældre, at man vil gøre alt i ens magt for at gøre sine børn glade. Nogle gange resulterer dette i, at man finder sig selv i bizarre situationer, som man ellers ikke havde set sig selv i. 

Dette er noget, som disse forældre fra England kan nikke genkendende til. De endte nemlig med at stå meget tidligt op for at få fat i en eksklusiv bamse fra Aldi.

Det skriver The Sun

Forældrene satte sig i kø i de tidlige morgentimer og tog kampen op for at sikre sig årets eftertragtede Kevin the Carrot-julelegetøj, der nu er ankommet til butikshylderne. 

I flere år i træk har fans forsøgt at erhverve deres yndlingsfigurer fra Aldis juleannonce.

Denne årlige udgivelse har historisk set været yderst populær blandt Aldi-kunder, der ivrigt har ventet på lanceringen af ​​det nye julelegetøj i takt med annoncerne. 

Efter bekymring blandt fans over Kevins fravær i årets juleannonce, blev lettelsen stor, da Aldi afslørede den Willy Wonka-inspirerede reklame med Kevin i front.

På de sociale medier deler flere tilhængere deres utrolige bestræbelser på at få fat i det populære legetøj. 

Én tweetede tidligt om morgenen om at stå i kø fra halv fire om morgenen og bemærkede, "De ting, du gør for dine børn." Derudover var der en anden, som triumferede efter at have sikret sig en #GoldenKevin og takkede Aldi for arrangementet. 

Aldi har dog tidligere oplevet intense scener uden for butikkerne, hvor købere har stået i kø fra tidlige morgentimer for at sikre sig legetøjet. For at imødekomme efterspørgslen vil Aldi i år begrænse salget til to per kunde.

I år tilbyder Aldi en bred vifte af plyslegetøj, herunder Kevin, William Conker og venner, med priser fra £2,99 til £19,99. Særligt tiltrækkende er chancen for at erhverve et begrænset antal af den specielle  gyldne Kevin the Carrot-bløde legetøj til kun £3,99.

Udover legetøjet introducerer Aldi en autentisk 3D-julekop inspireret af Kevin the Carrot fra den 23. november, der vil være tilgængelig for forbrugerne. Derudover tilbyder Aldi en række chokoladeartikler med Kevin-motiver og adventskalendere til priser fra £1,09. 

Nedenfor her kan du se ´Kevin the Carrot´i Aldis julereklame.