Passagerer efterladt chokerede efter flyvetur: Tvunget til at flyve med død kvinde i 10 timer

15/11/2023 14:08

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den lange flyvetur virkede hurtigt meget længere, efter en kvinde faldt død om på flyet.

Mest læste i dag

En flyvetur fra Florida til Brasilien tog hurtigt en dramatisk og alvorlig drejning, da en kvinde pludselig begyndte at få det dårligt under flyvningen, hvilket resulterede i, at hun afgik ved døden.

Den tragiske hændelse fandt sted på en Azul Airlines-flyvning fra Fort Lauderdale i Florida til Belo Horizonte International Airport i Confins, Brasilien, tæt på Rio de Janeiro. 

Da flyet endelig landede efter den otte timer lange flyvning, måtte legemet forblive om bord, mens politiet foretog undersøgelser og retsmedicineren udførte de nødvendige test. 

Det skriver The Mirror.

Dette resulterede i, at flypassagerens livløse legeme blev efterladt på et business class-sæde i hele 10 timer efter, at hun døde. 

Hvis dette ikke skulle være nok, var de øvrige passagerer nødsaget til at blive i flyet 40 minutter efter landingen.

Efter undersøgelsen bekræftede den føderale politi, at dødsfaldet skyldes naturlige årsager.

Passagerens identitet er endnu ikke blevet afsløret af flyselskabet eller politiet. Azul Airlines bekræftede i en erklæring, at en kvinde pludselig blev syg på flyvning AD8733, der var på vej til Confins i delstaten Minas Gerais. Det brasilianske lavprisselskab sagde: "Desværre overlevede hun ikke og døde under flyvningen, som bekræftet af en læge om bord."

Situationen med Azul Airlines var ikke en usædvanlig hændelse. I september måned blev en død passager også efterladt i et sæde på en 14-timers Qatar Airways-flyvning QR908 mellem Doha og Sydney - omgivet af andre passagerer, da de ikke havde et andet sted at placere legemet. 

Ægteparret Francesca og Enrico fortalte, at besætningen "bare lod hende være" med et tæppe, der dækkede legemet, rapporterede PaddleYourOwnKanoo.

Selvom der ses flere tilfælde af sådanne dødsfald, er der ingen tvivl om, at det er en super skræmmende oplevelse for både medpassagerer og ansatte i kabinen.