Kvinde anklager sin eks for vold: Da han tænder kameraet, viser videoen en noget anden historie

Et forlist parforhold kan få det værste frem i folk. Det bliver tilsyneladende ikke bedre, når der er rigtig mange penge involveret.

Den 45-årige millionær Scott Mitchell har nu frigivet en overvågningsvideo fra sit soveværelse, som ifølge ham viser, at hans nu tidligere forlovede Mary Hunt på 29 år, tæsker sig selv for at få det til at se ud som om, han har udsat hende for vold. Det rapporterer flere medier, blandt andre The Sun

Forretningsmanden fra Florida har beskyldt sin ekskæreste for at stjæle smykker for 2,1 millioner dollars - svarende til knap 14 millioner kroner - da parret gik fra hinanden sidste sommer.

Mary Hunt påstod derimod, at den 45-årige ekskæreste havde slået hende og viste sæbeøjne og blå mærker som bevis. Men nu har Scott Mitchells advokat offentliggjort en privat video fra parrets soveværelse, der angiveligt viser Mary Hunt slå sig selv i ansigtet under et raserianfald.

- Der er intet bevis for, at han nogensinde har slået hende. Denne video demonstrerer, at hun slår sig selv i det samme område i ansigtet og hovedet, hvor hun påstår, at Scott slog hende, siger millionærens advokat Todd Foster.

Sagen har været meget omdiskuteret og fået mediebevågenhed. Blandt andet fordi Mary Hunt offentliggjorde en video, hvor Scott Mitchell gik rasende rundt og rev tøjet af sig selv.

Læs også: Betjent river burkaen af en kvinde på stranden, men se nu de andre badegæsters reaktion

Tidligere på året lagde Scott Mitchell sag an mod ekskæresten og hendes forældre.

Hans påstand er, at de hjalp hende med at gemme smykkerne - blandt andet en halskæde med tre diamanter i 99 karat, 147 guldringe og 172 løse diamanter.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip