Kvinde arresteret da hendes fly landede: Gav oral-sex til fremmed mand på flyet

29/11/2023 15:23

Nicolai Steinicke

Udland
Foto:
Foto:
Det var en flyvning lidt udover det sædvanlige.

Mest læste i dag

En kvinde er blevet anholdt efter angiveligt at have udført tvungen oralsex på en mand i et fly.

Flyvningen fra Antalya i Tyrkiet til Moskvas Vnukovo-lufthavn i Rusland ramte turbulens, da en af ​​dens passagerer, Valeria, 29, gjorde en indsats for at begå den uønskede sexhandling. Russiske nyhedsmedier har kaldt hændelsen "voldelige handlinger af seksuel karakter." Det skriver Dailystar.

Politiet, der gik ombord på flyet, da det landede i Moskva, blev mødt af klap og jubel fra passagerer. Kaotiske scener var brudt ud på den fem timer lange flyvning, der blev drevet af det russiske luftfartsselskab Pobeda Airlines, som så manden i første omgang forsøge at modstå hendes tilnærmelser, ifølge vidner.

De havde siddet på økonomiklasse ombord på den Pobeda Airlines-opererede Boeing 737-800, da, som beskrevet af det russiske nyhedsmedie Gazeta.ru: "En kvindelig passager gik amok og voldtog [mundtligt] sin [mandlige] nabo".

Dette var dog ikke den eneste forstyrrelse, hun angiveligt forårsagede. Hun er anklaget for at ryge en e-cigaret, hælde varmt vand på gulvet, forsøge at bestikke besætningen med en $100-seddel (700 danske kroner) for at holde hendes handlinger i ro og endda for at klø på dem, baseret på øjenvidneberetninger. Da en steward til sidst smed den seddel i skraldespanden, siges kvinden at være begyndt at trawle igennem den og smidt detritus på gulvet.

Gazeta.ru rapporterede: "Hun trak hans bukser ned og begik voldelige handlinger af seksuel karakter. Senere holdt naboen op med at gøre modstand. Alt dette skete foran stewardesserne og andre passagerer.”

I en bemærkelsesværdig drejning rapporterede Shot media: "Overraskende nok ventede stewardesserne til slutningen af ​​handlingen og flyttede først derefter Valeria længere væk. Kvinden kæmpede tilbage og ønskede ikke at forlade sin nyskabte ledsager.”

Hun siges at have været "beruset", da hun steg på flyet i Tyrkiet. Det er underforstået, at hun siden har fortalt BAZA medier: "'Alt var fint... Jeg havde det godt på flyet. Nå, det er lidt mere end det,” tilføjede hun, inden hun hævdede, at hun kun blev idømt en bøde på 500 rubler, omtrent hvad der svarer til 40 kroner.