Kvinde eftersøgt af politiet: Stjal lastbil med 10.000 donuts i

Skrevet af Nicolai Steinicke

30/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde er blevet eftersøgt af politiet.

Dagens topnyheder

Politiet i Australien jagter en person, der stjal en Krispy Kreme-varevogn fyldt med 10.000 doughnuts.

Der er mange køretøjer, som nogen måske gerne vil stjæle, men en, der er fyldt til randen med lækre desserter, lyder højt på listen.

Vognen var angiveligt på vej til Newcastle i New South Wales for at aflevere doughnuts.

Men den blev stjålet fra en servicestation i Carlingford omkring kl. 3.30 onsdag (29. november).

Supply chain-chef Lenny Reddy sagde i en udtalelse: "Vores Krispy Kreme-team arbejder på at erstatte de 10.000 stjålne doughnuts, som er håndlavede friske hver dag, til deres tiltænkte destinationer. Det skriver LADbible.

"Vi undskylder for eventuelle ulemper, og vi er taknemmelige for NSW Politis hurtige reaktion. Vi tilbyder i øjeblikket 50 procent rabat på alle Krispy Kreme-køb i butikken til alt nødpersonale, herunder politi, som er i uniform."

Hun tilføjede: "Vi er glade for at kunne oplyse, at kunder, der havde til hensigt at købe eller havde bestilt hos Krispy Kreme Charlestown, vil være i stand til at få deres doughnuts, da lageret allerede er blevet genopfyldt.

"Kunder, der har til hensigt at købe Krispy Kreme doughnuts i dag, opfordres til at besøge Krispy Kreme-butikken i Charlestown, hvor vores venlige personale vil sikre, at alle ordrer bliver opfyldt."

Virksomheden siger, at de doughnuts, der var om bord på vognen, var en blanding af klassikere samt en masse juletema godbidder lige i tide til juleperioden.

Politiet siger, at de mener, at en kvinde stod bag det søde tyveri.

Myndighederne har udsendt en erklæring, der sagde: "Politiet fik at vide, at en kvinde gik ind i det ubeboede køretøj, før hun kørte væk.

"Betjente tilknyttet The Hills Police Area Command har indledt en undersøgelse af omstændighederne omkring hændelsen.

"Kvinden beskrives som værende af aboriginal/Torres Strait Islander udseende, i starten af ​​30'erne, med langt sort eller brunt hår.

"Hun bar mørkt tøj og havde en hvid håndtaske.

"Vognen er en hvid LDV-vogn med NSW-registrering DG94MY.

"Enhver med CCTV eller oplysninger om denne hændelse opfordres til at kontakte Crime Stoppers på 1800 333 000."