Forbipasserende ser en bunke af grene og uld: Så opdager de, at den er i live

29/11/2023 14:24

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det var ikke en hel normal dag.

Mest læste i dag

Hvad der så ud som en normal dag i marts 2022, blev hurtigt til en redningsmission, da en barmhjertig samaritaner, der gik gennem bushen i Victoria, Australien, snublede over en mærkelig bunke sammenfiltret uld og pinde. 

Ved nærmere eftersyn indså den forbipasserende, at massen af ​​fleece tilhørte et venligt får, der var kollapset under vægten af ​​sin uklippede frakke og nu ikke var i stand til at stå.

Bekymret for fårene kontaktede den forbipasserende hurtigt det lokale gårdreservat Edgar's Mission for at få hjælp.

"Jeg er ikke sikker på, hvor længe den stakkels fyr havde ligget der," sagde Edgars Missions grundlægger og direktør Pam Ahern i en pressemeddelelse. "Men jeg ved, at dømt efter længden af ​​hans pels, var han ikke blevet klippet i mange år, og hvis han ikke var blevet fundet, da han var, ville han være gået bort fra denne verden."

Redningsfolk flyttede hastigt fårene, der senere fik navnet Alex, i sikkerhed. Så begyndte de den lange proces med at klippe hans massive frakke.

Edgars Missions personale fjernede forsigtigt 88 pund uld fra Alexs slanke stel. Alt imens hvilede de taknemmelige får sig og ventede tålmodigt på, at hans redningsfolk var færdige.

Endelig fri fra sit uldne fængsel stod Alex på sine vaklende ben og tog et par nervøse skridt.

Redningsfolk så i ærefrygt, mens de små får huskede, hvordan det var at være mobil.

"Jeg er ikke sikker på, hvem der var mest lettet, da jobbet blev udført," sagde Ahern i pressemeddelelsen. "Der var dog et kollektivt suk fra alle."

I tryghed hos Edgar's Mission lærte Alex, hvordan det er at blive elsket.

Det blide får mødte snart medlemmer af hans nye familie, en gruppe andre redningsfår, som lærte ham alt, hvad han havde brug for at vide om hans evige hjem.