Kvinde får invitation til bryllup og dukker op i kirken: Bryder sammen, da hun ser hvem bruden er

Skrevet af Henrik R

13 uger siden

|

17/02/2024
Foto: Youtube
Hun får sit livs chok, da dørene i kirken går op, afslører videoen.

Dagens topnyheder

Normalt har kvinder planlagt deres bryllup ned til mindste detalje - intet er overladt til tilfældighederne, og alt er timet og tilrettelagt måneder før den store dag. 

Uanset om det er brudekjolen, buketten, fotografen, kirken, middagen eller underholdningen plejer den kommende brud at sætte et kraftig præg på tingene.  

Men da argentinske Mercedes Ortiz skulle giftes, havde hun intet at skulle have sagt om sit eget bryllup. For hun anede intet om brylluppet før end et minut inden vielsen, skriver den britiske avis The Mirror.

Mercedes Ortiz og hendes mand var omgivet af venner og familie, da de sagde ja til hinanden. Screenshot: YouTube.

Mercedes Ortizs kommende mand, Gustavo Ortiz, havde nemlig gjort alt for at føre sin kommende kone bag lyset og overraske hende med et bryllup.

Den intetanende kvinde var blevet inviteret til en vens bryllup og dukkede op ved kirken i Sarandi nær Buenes Aires sammen med en flok venner. Men da døren til kirken gik op, får hun sit livs chok. 

Inde i kirken venter Gustavo sammen med familie og venner, mens de klapper, og så går sandheden op for en chokeret og tårevædet Mercedes. Hendes reaktion blev fanget på kamera. 

Sammen med sin far går den overraskede brud op af kirkegulvet omgivet af alle sine kære. Hånd i hånd siger Mercedes og Gustavo ja til hinanden.

Brudeparret havde været sammen i 30 år og fået tre børn, inden Gustavo tog mod til sig og lokkede Mercedes i kirken. 

Se videoen med brylluppet her: