Hjertevarm video går viralt: Pilotens pensioneringstale vil få tårerne frem

15/11/2023 14:18

Emil Martesen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pilotens pensioneringstale vil få tårerne frem.

Mest læste i dag

Himlen dirigenter - nærmere bestemt piloterne - er de urokkelige helte bag flyets styr. Disse fagfolk, klædt i deres skarpe uniformer, er ikke blot eksperter i luftfartsteknik; de er også symboler på sikkerhed og pålidelighed. Hver dag tager de ansvaret for utallige passagerers liv og drømme, mens de krydser himmelrummet.

Og netop det har piloten, som i skrivende stund florerer overalt på Instagram, været et bevis på gennem en årrække.

Men alting har en ende.

Piloten, der trækker stikket fra arbejdsmarkedet og fremover skal nyde pensionisttilværelsen, er havnet på en hjertevarm video på Instagram, hvor han holder sin afskedstale i flyet.

Videoen, som er blevet delt på Instagram-siden Majically, viser pilotens tale før hans sidste flyvning, hvor hele familien er mødt op for at støtte ham. I talen takker han alle om bord og giver en særlig tak til sin kone. Han udtrykker også sin spænding for det næste kapitel i sit liv.

Siden videoen blev lagt op, har den fået næsten 59.000 visninger og over 2.500 likes, samt utallige kommentarer. Mange har udtrykt deres gode ønsker for piloten i hans pensionisttilværelse, med kommentarer som følger:

"Ønsker piloten en meget glad og sund pensionering, nyder sin pensionering med sin kære familie og kære", og "Gud velsigne dig og Julie! Nyd den hvile, du så rigt fortjener! Golf, fisk, lange gåture, hvad det end er, lev dit liv og vær sikker og sund".

Du kan se pilotens takketale herunder: