Passagererne overraskede over at se en hund gå ombord på flyet: Deres reaktion siger det hele

15/11/2023 13:43

Emil Martesen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Passagerenes reaktion siger det hele.

Mest læste i dag

Hunde og flyvning synes ofte at være en uforenelig kombination, i hvert fald når man ser på, hvordan de normalt transporteres af de fleste flyselskaber. Ofte placeres de i transportkasser sammen med resten af bagagen i flyets lastrum.

I denne sammenhæng behandles hunde mere som objekter end som følende væsener.

Men denne episode gør kål på det.

Videoen viser Maki, hovedpersonen blandt hundene, der går ned ad flyets midtergang, mens den bliver ført i snor af sin ejer, mens ingen af passagererne synes upåvirkede af denne scene.

For selvom alle øjnene er rettet mod hunden, så ser passagererne blot ud til at være forbløffede og glade for at møde en hund om bord på flyet, hvis man dømmer efter billederne.

Videoen, der er optaget og delt af sangeren og sangskriveren @matu_prod i samarbejde med @flytogether, løfter også sløret for, at mange af passagererne smiler til Maki og nogle tager endda billeder.

Sangskriverens samarbejde med flytogether har da også til formål, at hunde af alle størrelser skal kunne bevæge sig frit i kabinen sammen med deres ejere.

"Flyselskaber siger, at de ikke accepterer hunde, fordi de kan genere passagererne", lyder teksten i videoen, som synes at modbevise ethvert argument med passagerernes reaktion.

Spørgsmålet rejser sig: Vil der komme en dag, hvor alle flyselskaber tillader hunde at rejse i kabinen sammen med deres ejere?

Se den hjertevarme video herunder: