Kvinde får vildt afslag på job: Derfor fik hun det ikke

Foto: Kennedy News and Media

Rekrutteringsdirektøren havde stillet en kandidat til rådighed, men hun blev efterladt chokeret efter hun fik at vide, hvorfor kandidaten ikke var vellidt.

En kvinde har afsløret, hun var tabt for ord, efter at en arbejdsgiver nægtede at ansætte nogen, som de anså som værende "for tykke". 

Rekruterringsdirektør Faye Angeletta fra London fortæller, at hun i sin karriere har hørt adskillige årsager til, at en arbejdsgiver afviser kandidater, men aldrig før har hun hørt noget lignende.

Læs også

Megan afslører den brutale besked hendes 91-årige bedstefar sendte hende

Angeletta havde stillet en kandidat til rådighed for arbejdsgiveren, men i kølvandet af interviewet med kandidaten fortæller den unavngivne arbejdsgiver til Angeletta, at "det eneste, han ikke bryder sig om, er, at hun ikke er den slankeste pige." 

Han tilføjer herefter, at imagine betyder meget for dem. 

"Det er vigtigt, vi tager os godt ud, da vi har en hvis standard for vores ansatte." 

Arbejdsgiveren fortalte endvidere, at udseende var et nøglekriterie, hvilket efterlod Angeletta meget overrasket. 

Foto: Kennedy News and Media

De har skrevet følgende i et opslag på LinkedIn: 

"Det er en branche med mange 'drop-dead-skønne mennesker. I rollerne, hvor man står ansigt til ansigt med kunderne, er der en forventning om, at man tager sig godt ud." 

Opslaget tager Angeletta stor afstand fra. 

"Hvis man vil rekruttere på baggrund af udseende frem for evne, så skulle man måske forsøge sig med et modelbureau." 

Hun siger til Indy100, at kommentarerne er "overfladiske" og "arrogante". 

Angeletta har dog haft sine møder med mærkelige afvisninger, da hun før har haft at gøre med arbejdsgivere, der afviser kandidater, fordi de havde "hvidløgsånde", for at nusse deres kat på Zoom som "Dr. Evil", eller blot for at minde om Piers Morgan. 

Hun mener dog alligevel, at denne seneste hændelse var at tage den alt for langt, hvorfor hun besluttede at trække kandidaten fra løben om at få stillingen.

Hun sagde endvidere til sin klient, at hun ikke længere var interesseret i at arbejde for dem. 

"Tænk to gange over de ord, du vælger, når du skal give feedback. Kandidaten fortjener at vide, hvorfor det er et nej, men uden at følge sig mobbet." 

Læs også

Kort fornøjelse for Jes Dorph: Nu er det slut