Kvinde fanget på kamera: Smed pose fyldt med hundehvalpe i skraldespand

Foto: Riverside County Sheriff Office

En 54-årig kvinde blev fanget af et overvågningskamera, da hun blev fanget i at smide en hel pose fyldt med hundehvalpe ud i en skraldespand.

Hvis man vælger at få kæledyr, så skal man også kunne tage sig ordentligt af dem, og komme der en dag, hvor man ikke kan det længere, så må man finde et ordentligt hjem til dem.

Det er heldigvis sådan de fleste mennesker bærer sig ad, men der findes alligevel mennesker, der af uransagelige årsager alligevel vælger at finde en umenneskelig side frem, når det gælder kæledyr.

Således er en kvinde ved navn Deborah Sue Culwell blevet fanget på et overvågningskamera, hvor hun var i færd med at smide en pose fyldt med hundehvalpe i en stor skraldespand.

Til alt held for de små hvalpe, blev de fundet, da en person gik gennem skraldet senere på dagen. Her mærkede vedkommende en pose, der bevægede sig.

Læs også

Kvinde overlevede fald på 1.5 km - Ingen af hendes faldskærme foldede sig ud

Havde vedkommende ikke fundet hundehvalpene, så var de højst sandsynligt omkommet, da det var frygtelig varmt den dag i byen Coachella.

“Hvis det ikke havde været for den gode samaritaner, så havde hvalpene nok ikke overlevet. Dagstemperaturen i Coachella den torsdag var i midten af 30’erne,” lyder det fra Riverside County Politikontor i et opslag på Facebook.

“Der er ingen undskyldning for at smide hvalpe ud. Især ikke i den tid vi lever i, hvor vi eller dyreinternater ville være villige til at finde plejeforældre til dyrene. Det var en skammelig handling,” lyder det fra kommandør Chris Mayer fra Riverside County Politi.

Der var i alt syv hundehvalpe i posen, men desværre døde en af dem efterfølgende.

Foto: Riverside County Sheriff Office

Et års fængsel og 38 dyr konfiskeret

Det lykkedes heldigvis politiet at spore sig frem til, hvem der havde smidt hvalpene ud som storskrald, og det viste sig at være den 54-årige kvinde, Deborah Sue Culwell.

Da politiet ankom til kvindens hjem, havde de svært ved at tro deres egne øjne. Huset var nemlig fyldt med dyr, hvor der blandt andet var et helt dusin hunde, der ikke var i den bedste tilstand.

I alt konfiskerede politiet intet mindre end 34 dyr fra kvindens hjem, efter at de havde anholdt hende.

Ifølge Buzzfeed News blevet kvinden dømt til et års fængsel, og så har hun fået frataget retten til at anskaffe sig dyr, når hun bliver løsladt.

Læs også

Hjerteskærende video: Hund efterlades midt på gaden kort før jul

 

 

Dagens Gossip