Kvinde finder gammelt kærlighedsbrev og opsporer afsenderen

Da Sandi Blood fra Murrells Inlet i South Carolina, USA, åbnede den brugte bog, hun netop havde købt, faldt noget ud af den og ned på gulvet. 

Det viste sig at være et kærlighedsbrev, dateret helt tilbage til november 1951. 

Brevet var fra den menige soldat Gilles LeBlanc, der på det tidspunkt havde været udstationeret i Japan. Modtageren var hans kæreste og forlovede, Carole Petch fra Ontario i Canada. 

LÆS OGSÅ: Blind mand får synet igen og skriver rørende besked til konen

Sandi Blood besluttede straks, at hun ikke bare kunne lade kærlighedsbrev være kærlighedsbrev. Hun lagde den brugte bog fra sig og begyndte at lede efter brevets hovedpersoner.

Størstedelen af det lange kærlighedsbrev fra Gilles LeBlanc handler om hans militærliv. Men der er også flere kærlighedserklæringer til hans udkårne:

- Min skat, du kan ikke forestille dig, hvor meget jeg elsker dig og tænker på dig og drømmer om at være sammen med dig. Det gør så ondt, skriver den menige soldat ifølge Carolinalive.com

Sandi Blood brugte sit netværk på facebook til at opspore Gilles og Carole. Og det tog ikke lang tid. En af hendes venner er ekspert i slægtsforskning og bad om soldatens militær-id-nummer, som stod på kuverten. Kun et par minutter senere var der jackpot: Gilles LeBlanc, der i dag er 84 år gammel, bor i en forstad til Detroit. Sandi Blood ringede til eks-soldaten og snakkede med ham i tre kvarter. Han sagde til hende, at hendes opkald var "bedre end en kasse øl". 

LÆS OGSÅ: Din stemme afslører om du er forelsket

Gilles LeBlanc giftede sig med sin kæreste Carole Petch, da han var hjemme på en 30 dages orlov under krigen. De to blev forældre til seks børn. I 1970'erne blev de skilt. Så det var måske ikke den lykkelige slutning, den romantiske brevfinder havde forestillet sig. Men ifølge hende er Gilles LeBlanc blevet en ny, god ven. Han har desuden bedt om at få brevet til sin ekskone tilbage, hvilket Sandi Blood nu arbejder på. 

 

 

Dagens Gossip