Kvinde føder midt i kassekø - men det er ikke det mest opsigtsvækkende ved historien

Foto: Shutterstock

Der gik kun 15 minutter fra at kvinden klagede over mavesmerter, til personalet måtte tage imod hendes nyfødte dreng, fortæller butikschefen, der aldrig har oplevet noget lignende.

Søndag formiddag udspillede sig et sandt drama ved kasse 11 i et supermarked i Utah, USA. Det skriver mediet Fox13now.

Her begyndte en kvinde, der var ude at handle med noget familie, at klage over ondt i maven. Derfor gik hun mod kassen for at betale sine vare, men her ringede butikkens leder efter en ambulance – det var akut, kunne han godt se.

- På omtrendt 15 minutter gik vi fra at have at gøre med en smule mavepine til at tage imod en baby, siger den berørte chef for butikken, Dustin Haight.

Han og en del kunder i kassekøen måtte derfor smide, hvad de havde i hænderne, for at tage imod babyen. Flere havde travlt med at skaffe tæpper og holde noget op foran kvinden, der fødte et sundt og raskt drengebarn.

Det, der gjorde situationen endnu mere mindeværdig, var, at kvinden nægtede at give sig til sit ellers ret vigtige foretagende, før hun havde betalt for sine varer:

- Det sjove ved det hele var, at kunden var på knæ, men blev ved med at insistere på at betale for sine varer, og vi prøvede virkelig at sige til hende, at det altså ikke var vigtigt. Vi sagde, at vi selvfølgelig nok skulle tage os af det, fortæller Dustin Haight.

Kvinden gav sig dog ikke en meter, men betalte – bogstavelig talt få øjeblikke, før de tilstedeværende fik lagt hende ned og hun fødte, uddyber han.

Det var kvindens tredje fødsel, og hun virkede alt i alt meget rolig omkring forløbet. Personalet fik sig til gengæld en oplevelse, de aldrig har set magen til og fra nu af hedder kassen ikke ”kasse 11”, når personalet beder om hjælp via samtaleanlægget, men derimod ”baby-kassen”. 

Læs også

Højgravid kvinde hyrer fotograf til sin fødsel - men intet går som planlagt, da hun pludselig får veer

 

 

Dagens Gossip