Kvinde født med to vaginaer afslører: Min mand bruger den ene - andre mænd bruger den anden

22/03/2023 17:04

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinde, der er født med to vaginaer, har afsløret, at hendes mand bruger den ene, mens andre mænd bruger den anden.

Mest læste i dag

En model, der er blevet født med to vaginaer, har ikke blot afsløret, at den ene af dem er reserveret til hendes mand, mens den anden er tilegnet andre mænd, når hun optager erotisk indhold.

Hun har også afsløret, at hun forsøger at blive gravid med sit tredje barn, men at det kan vise sig at blive svært.

I en alder af 20 år fandt Evelyn Miller ud af, at hun har to livmodere og to vaginaer. Det fandt hun ud af, da hun blev gravid.

Foto: Instagram

Hun besluttede sig for at få en abort, men for tre år siden fandt hun ud af, at hun var blevet gravid med sin mand Tom. De besluttede sig for at beholde barnet, selvom der var en risiko forbundet med dette, da hele hendes system 'dernede' er delt i to.

Det betyder, at den 31-årige kvindes livmodere er halvt såstore, som en gennemsnitlig livmoder. Af denne grund vil en baby have problemer med at vokse ordentligt.

Det var via hendes højre vagina, at hun blev gravid, hvilket betød, at hun var nødt til at føde via et kejsersnit.

Det gjorde hun i juni 2021, hvor hun født en lille dreng ved navn Oliver. Han blev født i uge 37 og vejede cirka 2,4 kg, da han vækst var blevet hæmmet af Evelyns lille livmoder.

Hun kom sig relativt hurtigt over kejsersnittet, og Evelyn blev kort tid efter gravid igen. Denne gang var det også i højre side. I juni 2022 fødte hun lille Amy, som vejede blot 1,9 kg, da hun blev født.

Efter at hun på nærmest mirakuløs vis har født to sunde børn, har Evelyn og hendes mand besluttet sig for, at de vil forsøge at få det tredje barn.

Foto: Instagram

Men på grund af de to kejsersnit, er hun af lægerne blevet informeret om, at hun ikke længere kan bruge sin højre side til at blive gravid. I stedet skal hun bruge den venstre.

Det har medført, at hendes liv i soveværelset har ændret sig en del, da hun kun kan 'komme' via den højre side.

Og hvad det også betyder er, at hendes mand skal bruge den venstre vagina, da hendes højre nu bruges til at optage erotisk indhold til nettet, hvilket sommetider også indebærer andre mænd. Det skriver Daily Star.

"Oplevelsen med kejsersnit var ikke så magisk, som jeg havde troet. Jeg er taknemmelig for, at jeg havde en god procedure, og at intet gik galt, men jeg kunne lide følelsen," siger hun ifølge Daily Star.

"Vi prøver på at få vores tredje barn, og vi skal bruge den venstre side nu. Min læge har fortalt os, at vi ikke kan bruge højre side mere, så vi skal være forsigtige, når vi er sammen."

"Især når vi filmer med en anden mand, skal vi sørge for, at min mand bruger venstre side."

Foto: Instagram

Evelyn mistede sin mødom som 17-årig, og vidste ikke dengang, at hun var anderledes end andre kvinder. Da hun blev gravid, gjorde lægerne den utrolige opdagelse.

Efterfølgende har hun valgt at kaste sig ud i at sælge erotisk indhold på nettet, hvilket flere gange har givet hende en indkomst på over 450.000 kroner om måneden.

Hun har forklaret, at hun startede med at bruge begge sider, men efter hun mødte sin mand, valgte hun at stoppe med at bruge den ene. Desuden stoppede hun også med at arbejde som 'glædespige, da hun mødte sin mand.