Kvinde hævder at være tidsrejsende fra 3812: Har foto fra Mars som bevis

Foto: YouTube/Apex TV

Hun hævder at hendes foto er bevis nok.

En kvinde, der hævder at være tidsrejsende, mener, at hun har været på Mars i år 3812, efter at have taget et billede af det, hun siger, er den røde planet i fremtiden.

Den 37-årige kvinde, der kun er kendt som "Mary", fortalte om sine påståede rejser til 3000-tallet i en video og sagde, at Mars var blevet "meget skræmmende".

Læs også

Mænd arresteret efter at have efterladt positive anmeldelser om mistænkt lejemorder

I klippet, som blev delt af YouTube-kanalen Apex TV tilbage i 2019, ser vi hende holde et foto, der tilsyneladende viser 'bygninger' på Mars sammen med de 'rumskibe', som Mary og hendes ledsagere var ankommet i.

Hun forklarede: "Det lignede en ørken med mange bygninger. Jeg tog straks et billede. Du kan se rumskibene, som vi kom med, du kan også se bygninger. Mars var meget interessant og på samme tid meget skræmmende."

Mary sagde også, at hun fandt det "interessant", at "kun kinesere boede på Mars".

Foto: YouTube/Apex TV

Hun sagde, at de havde en kontrakt med hele verden. De skulle bringe de dyreste metaller tilbage fra Mars, hvoraf næsten 70 procent ville gå til dem, men at alle andre var gæster, der besøgte der som turister.

"Metaller var i modsætning til dem på vores planet. Jeg troede, at mennesker arbejdede i miner, men det gjorde kun robotter. Nogle af dem havde intelligens, og nogle var kun til hårdt arbejde."

Foto: YouTube/Apex TV

I videoens beskrivelse siger Apex TV: "Denne kvinde hævder at være rejst til det 38. århundrede. Vi satte os ned til et interview på et hemmeligt sted, mens hun fortalte os sin historie. Hun hævder at have bragt et virkeligt fremtidsbillede med tilbage fra Mars. Hvad synes du? Er denne kvinde en ægte tidsrejsende?"

"Du har måske også bemærket, at hun sagde, at 3812 var i det 38. århundrede. Hun hævder, at den gregorianske kalender ikke længere bruges i fremtiden."

Det er overflødigt at sige, at mange internetbrugere var tvivlsomme over for Marys historie, og en kommenterede: "Jeg ville elske at tidsrejse 22 minutter ind i fortiden for at stoppe mig selv fra at se denne video."

"Så du rejser i tiden, du ser fantastiske ting, og du har et kamera, og alligevel tager du kun ét billede?? Jeg tager masser af billeder på en normal dagstur til interessante steder, som de fleste mennesker gør! Jeg finder hele dette interview noget suspekt!!!," tilføjer en anden.

Læs også

Afsløret af dørklokke: Kvinde fanger utro mand på fersk gerning

 

Dagens Gossip