Kvinde hører snorken i sin lejlighed: Da hun ser hvor det kommer fra, ringer hun straks til politiet

20/11/2023 21:28

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Weibo
Foto: Weibo
Kvinden var ikke alene i lejligheden.

Mest læste i dag

I begyndelsen af ​​november, i Yunnan-provinsen i det sydvestlige Kina , fik en mandlig indbrudstyv ulovligt adgang til fru Tangs hus, som bor der med sit lille barn.

Da han kom ind omkring midnat, hørte han pludselig stemmerne fra de beboere, der stadig var vågne. Af denne grund besluttede indbrudstyven at gemme sig i et andet rum og vente der, indtil de intetanende beboere gik i seng, og huset blev stille.

Men hans plan virkede ikke rigtig: Mens han ventede på det perfekte øjeblik, faldt manden i søvn.

Beboer Tang blev vækket midt om natten af ​​høj snorken, som hun i første omgang forsøgte at ignorere, forudsat at støjen kom fra hendes nabo.

40 minutter senere måtte moderen endelig ud i køkkenet for at vaske sit barns mælkeflaske ud. Hun bemærkede, at snorken var blevet kraftigere og kom på kort afstand.

Den kinesiske kvinde indså pludselig, at støjen kom fra et værelse i hendes hus. I et værelse fandt hun endelig en fremmed mand, der sov roligt på gulvet.

Tang skyndte sig straks til telefonen og alarmerede politiet. Betjentene ankom til familiens hjem, inden tyven vågnede af sin lur. Den ubudne gæst blev vækket og anholdt.

Manden er ikke ukendt af politiet: ifølge SCMP.com blev han først dømt for tyveri i 2022 og sad i fængsel indtil september. Efter sin løsladelse besluttede han at vende tilbage til en kriminel vej. Det skriver Tag24.

Udover politiets efterforskning skal indbrudstyven, hvis efternavn er Yang, nu også forholde sig til en masse latterliggørelse på sociale medier.