Kvinde parkerer lovligt: Da hun kommer tilbage til bilen, er der en chokerende seddel på forruden

Foto: Royton Community Hub

En kvinde følte sig 'rystet' efter at have vendt tilbage til sin bil for at opdage, at nogen havde efterladt en truende seddel på den.

Briterne er kendt for at smile høfligt, mens de indadtil syder af raseri. Det kan være en katastrofal klipning, som vi er for høflige til at påpege, eller smilende over, at maden var 'dejlig', mens du i virkeligheden næsten ikke kunne holde ud.

Der er dog få ting, der sætter gang i dette hjertelige raseri som en kørselskonflikt.

Læs også

Hedt bryllup: Pludselig gik der ild i brudeparret

Ingen kan lide at skulle gå halvvejs nede af vejen for at parkere deres bil væk fra deres hus. Men en Facebook-bruger tog tingene et skridt videre og besluttede at efterlade en seddel på en persons bil, efter de havde parkeret på gaden.

Ved at tage til Facebook-gruppen Royton Community Hub, delte plakaten en seddel med, at de var blevet efterladt på deres bil efter parkering på en gade.

Den noget kryptisk klingende note fremsatte tilslørede trusler, selvom det ikke er helt klart, hvad de præcist antydede. Det skriver LADbible.

På sedlen stod der: "Dåseåbner tilgængelig på 81 eller 83. Næste gang du skal efterlade din bil i mere end et par timer, betal for en parkeringsplads og undlad at tage værdifulde parkeringspladser udenfor mit hjem!!

"Næste gang er dåseåbneren måske ikke så fremadrettet."

Præcis hvad 'dåseåbneren' vides ikke.

Familien til kvinden, som parkerede bilen der, var slet ikke tilfredse.

De påpegede, at personen i huset ikke vidste, hvordan omstændighederne var for parkeringen.

Hun skrev: "Skuffet over at dele dette blev fundet på min svigermors bil i dag på Radcliffe Street.

"Denne person har ingen idé om omstændighederne omkring årsagen til parkeringen, men dette er irrelevant, da vejen ikke ejes af nogen af ​​disse ejendomme. Hun er ret rystet og er nu bekymret for, hvor hun skal parkere, da dette var helt lovligt og rimelig.

"Hvis nogen har lidt kriminel skade, kan det oplyse dem om, hvor det kommer fra, det kan naturligvis ikke være sikkert. Sørg for at flytte til et hus med parkeringsplads, hvis du skal parkere tæt på dit hjem, og undlad at skrive truende breve."

Parkering på gaden har ført til, at nogle beboere har taget ekstreme forholdsregler for at beskytte stedet udenfor deres hjem. Den ene lænkede endda en skraldespand på hjul til vejen uden for deres hoveddør for at afholde bilister fra at efterlade deres bil der.

Læs også

Mor sætter kamera i sin datters værelse - hvad der så sker får det til at løbe koldt ned ad ryggen

 

 

.

Dagens Gossip