Kvinde raser mod ALDI: Gjorde ulækkert fund i indkøbsposen

Foto: Shutterstock.com

En kvinde købte en genanvendelig indkøbspose i Aldi, men hun fik mere, end hun betalte for.

En kvinde fik sig noget af et chok, da hun kiggede ned i den genanvendelige indkøbspose, hun netop havde købt i ALDI.

Læs også

Kvinden, der har ønsket at være anonym, købte posen i supermarkedets butik i Castle Bromwich i Birmingham. Hun sagde, at fundet fik hendes børn til at 'skrige', rapporterer Birmingham Live.

"Jeg hentede et par småting for omkring 30 pund. Og jeg fik en af ​​de genanvendelige poser, og fordi jeg var ved at komme for sent til at hente børnene i skole, lagde jeg hurtigt tingene ned i posen," sagde hun.

"Jeg så noget nede i den, men jeg troede, det var et stykke pap eller noget, og jeg var ikke rigtigt opmærksom på det. Jeg tog hjem og steg ikke ud af bilen. Min søn tog indkøbene ud af bagagerummet til mig, da jeg skulle direkte afsted."

"Jeg kørte ud for at hente min bror på arbejde, og min mand ringede til mig for at spørge mig, hvor jeg havde indkøbene fra. Jeg fortalte ham, at det var Aldi, og så spurgte han, hvor jeg havde posen fra, da vi har et par stykker derhjemme."

"Jeg sagde, at jeg havde købt den der og spurgte ham, hvorfor han ville vide det? Så sendte han mig billeder af, hvad han fandt, og jeg tænkte 'Åh Gud'. Jeg spurgte, hvor indkøbene var, og han havde stillet det væk, så jeg fortalte ham, at han skulle smide det ud."

Kvinden var bange for, at hendes indkøb var blevet forurenet af det indtørrede firben, som de havde fundet i posen. Hun smed dog ikke blot den mad, hun havde købt i skraldespanden, men brugte også en time på at gøre rent.

Hun kontaktede derefter ALDI og blev tilbudt blot 3,59 pund i kompensation. ALDI har dog siden tilbudt hende et gavekort på 100 pund for episoden.

"Og så tilbød de mig en kompensation på 3,59 pund, hvilket jeg mente var en fornærmelse. Jeg sagde tak for tilbuddet, men at jeg smed mad for 20 pund væk og brugte penge på rengøringsmidler, så 3,59 pund er intet sammenlignet med det."

"Men bortset fra det, så forskrækkede det mine børn, da de så den. Sådan noget ser man ikke i det her land. Min femårige skreg. Jeg klagede ikke for pengene, men ville gøre dem opmærksomme på, at uanset hvor de laver poserne, så er denne ting fulgt med.

"De skal være mere forsigtige med den slags ting. Den var ved at gå i stykker i posen, så den kunne have rørt ved noget af min mad. Derefter talte jeg med en fra hovedkontoret, som undskyldte for oplevelsen, og de tilbød mig en værdikupon på 100 pund." Det skriver Mirror.

 

Dagens Gossip