Kvinde sendte ved en fejl lejemorder efter kæreste

Foto: Shutterstock.com

På en eller anden måde, i en misforståelse der kunne have haft fatalt katastrofale konsekvenser, har en kvindes stedmor ved et uheld sendte en lejemorder til at dræbe hendes far.

Vidste man ikke bedre, kunne man fristet til at tro at lejemordere var noget der findes i film og tv-serier, men ikke så meget i virkeligheden. De er skam derude et eller andet sted, men det er nok, heldigvis, de færreste mennesker der har haft nogen form for kontakt til sådanne ‘fagfolk’. 

Man skal bare huske at tænke sig rigtig godt om, når man ringer til en lejemorder. Det opdagede en amerikansk familie på en yderst bizar måde - det skriver Unilad.

Vi siger alle ting, vi ikke mener i et ophedet skænderi med vores familien. Man bliver vred, man råber, og så fortryder man. Når det er sagt, er der en forskel mellem at tage et skænderi lidt for langt, til at forsøge at få din partner likvideret af en professionel morder.

TikTok bruger Maxime (@maximevdd) indsendt en både hjertevarmende og uhyggelig historie om et skænderi mellem hendes stedmor og far, som næsten førte til hans død i hænderne på en lejemorder.

Maxime forklarede: "Hvis du nogensinde tror, din familie er f*cked op... Jeg engang fandt ud af, under en julemiddag, at min stedmor engang ved et uheld sendte en lejemorder efter min far."

Hun fortsatte: “Den eneste grund til min far er stadig i live, er fordi lejemorderen blev skudt i en uafhængig bandehændelse, før han kunne komme til min far. Og det er åbenbart noget, vi alle bare griner af nu,”

Jeg er sikker på, at dit umiddelbare spørgsmål er: Hvordan? Jeg ved bestemt ikke, hvordan man bestiller en lejemorder, bortset fra at risikere min IP-adresse ved surfe på det mørke web.

Andre brugere spurgte: “Kan du forklare, hvordan du ved et uheld bestiller en lejemorder? Det er en historie der, jeg har brug for at vide nu. En anden skrev: "Beklager, men hvordan kan man ved et uheld ansætte en lejemorder? 

Maxime indsendt en ny TikTok-video, som forklarede yderligere:

“Min stedmor havde en masse kriminelle venner da hun voksede op, og en nat efter hende og min far havde en skænderi, gik hun til en bar, hvor alle disse venner opholdte sig, for at få luftet sine frustrationer over hvad min far havde gjort,” - fortæller Maxime og fortsætter:

“En af disse venner tog denne udluftning den forkerte vej. Det var mere en uheldig fejlkommunikation med en kriminel ven, end det var aktivt at ansætte en lejemorder til at dræbe min far. Men hun var først klar over det meget senere. Men ved et underligt sammentræf endte han med at blive skudt, så der skete aldrig noget med min far. Nu kan vi alle grine af det. '

De to videoer har samlet tusindvis af visninger. 

Andre har spurgt, hvordan hun fandt ud af, at hendes ven ville dræbe ham, hvis han blev skudt, men det er ikke blevet bekræftet, om han blev dræbt, så hun fik måske at vide bagefter, hvilket historien endnu ikke har et svar på. 

Ikke desto mindre, man skal angiveligt passe på hvor man lufter frustrationer. Måske en bar fyldt med kriminelle ikke er det optimale sted til den slags.

 

 

Dagens Gossip