Kvinde skød sin kæreste, fordi han snorkede

Det kan være rigtig frustrerende, hvis ens partner snorker. Det bør dog aldrig være så slemt, at man har lyst til at skyde sin kæreste. Det var dog lige præcis hvad der skete for en 47-årig kvinde, der blev anholdt i sidste uge.

”Skat, du snorker,” – Den sætning er nok ikke sjælden hos mange par, og den vil ofte medføre, at en person i den dybeste søvn bliver vækket, vender lidt rundt, hvorefter personen falder i søvn igen og snorker videre.

Det blev dog for meget for en kvinde i USA, der ikke mente det var nok lige at vække sin kæreste. Den 47-årige Lorie Morin valgte i stedet at finde et våben frem, og skød sin kæreste, fordi han snorkede for højt.

Kæresten Brett Allgood blev hentet med helikopter fra deres hjem i Cocoa, hvor han ifølge politiet nu er i en stabil tilstand. I første omgang troede politiet hos Brevard County, at skudepisoden var sket ved en fejl, hvor pistolen gik af, mens Lorie skulle aflevere pistolen til sin kæreste. Det var dog ikke det, der var sket, da politiet hørte historien fra mandens side.

Han fortalte nemlig politiet, at de havde skændes over hans snorken, og det eskalerede altså i sådan en grad, at den 47-årige Lorie Morin valgte at skyde sin kæreste bagfra.

”Han hørte et stort brag, og vågnede derefter op i en stor pøl af blod, mens han havde store smerter fra området omkring hans højre armhule,” står der i en erklæring fra politiet, som Daily Mail har set.

Hun ændrede historie

Da hendes kæreste Bret Allgood overlevede til at kunne fortælle den rigtige historie til politiet, valgte Lorie Monin at ændre sin udgave af historien, da hun blev kaldt til afhøring igen. I den forbindelse forsøgte hun at vise følelser, ved at tage sig til hovedet, mens hun græd, men politiet havde svært ved at tro på hende, da der slet ikke kom nogle tårer. Det skriver de i deres erklæring.

”Det skal noteres, at mens Frk. Morin var i forhørslokalet, forsøgte hun at vise følelser ved at dække hendes ansigt med hendes hænder, mens hun græd. Hun fældede dog aldrig en tåre på noget tidspunkt i nogle af vores forhør,” står der i erklæringen.

Naboerne til kæresteparret havde også svært ved at tro på, hvad der var sket. De beskriver hende som generelt værende rigtig sød, og de så det som fuldstændig bizart, da de hørte hvad årsagen var.

”Det er så dumt, så bizart. Jeg kan slet ikke forestille mig den opførsel,” lyder det fra en af naboerne.

Lorie Morin opholder sig i øjeblikket i Brevard County Jail, hvor hun ikke har mulighed for at komme ud på kaution.

Læs også

Forrykt domstol: Du er for grim til at blive voldtaget

 

 

Dagens Gossip