Kvinde skriver sms til sin chef, at hun er forsinket: Folk måber over chefens svar

Foto: Christin Klose/DPA/Ritzau Scanpix

hun skrev en simpel sms til sin chef.

"Det er mig chef, jeg kan desværre ikke komme på arbejde i dag. Der er nogen, der har stillet et 10-meter højt ringbind udenfor min dør i nat, chef."

Der er nok mange voksne, der kan huske Chris og Chokoladefabrikken, som det lille, men ufatteligt sjove radio sketchshow blev en sand landeplage tilbage i 2001.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

Her fremførte de to ‘Drenge fra Angora’ Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann hver dag en ny malerisk og fantasifuld forklaring på, hvorfor at Chris ikke kunne komme på arbejde.

Mange chefer har sikkert har hørt rigeligt med dårlige undskyldninger gennem tiden, men en kvinde fik et særdeles overraskende svar tilbage, da hun annoncerede at hun kom for sent ind på arbejde, hvilket siden er blevet delt på det sociale medie Imgur.

"Hej, jeg kommer til at være en smule forsinket på arbejde med et par minutter, skriver den kvindelige medarbejde ved navn Jenn til chefen. - Okay. Er alting i orden? Du plejer at møde til tiden eller før tid," svarer chefen tilbage.

Her sker der noget magisk, for chefen og den forsinkede kvindelige medarbejder må have et særligt bånd, hvor de kan dele private billeder sammen. For den forsinkede medarbejder svarer sin chef ærligt med et billede af sin hund.

Foto: Privat

"Ja. Min hund var faldet i søvn og så virkelig sød ud. Jeg brugte derfor tid på at tage billeder af ham, i stedet for at gøre mig klar til at tage afsted", skriver den kvindelige medarbejder.

Det er ærlig snak, og her kunne man godt frygte, at chefen mistede sit god humør og skrev et spydigt eller modbydeligt svar, hvorefter at kvinden vil blive mødt med en fyreseddel, når hun mødte ind. Men det var slet ikke tilfældet.

"Sikke en sød og god dreng. Tag dig god tid, jeg får Miller (en anden kollega, red.) til at passe din telefon, indtil du møder ind. I øvrigt så er der et show, der hedder Bark in the Park, hvad med at du får to billetter, så du kan tage hunden med til en baseballkamp?"

Chefens overraskende søde svar er gået viralt den seneste uge, og derfor har chefen selv svaret på nogle af de mange spørgsmål, som brugere på det sociale medie har haft.

"Denne søde dame har været ved firmaet i otte år. Jeg har undersøgt det, og på seks år, har hun ikke haft en eneste sygedag eller været forsinket og så var hun kun 11 minutter forsinket, hvilket jo ikke er så slemt," skriver den anonyme chef og siger, at han gav medarbejderen de to billetter, da hendes arbejdsdag var slut.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program