Kvinde smidt ud af forlystelsespark fordi hendes shorts var for korte

Foto: Bailey Breedlove / Facebook

Moren fortæller, at hun blev tvunget til at forlade forlystelsesparken, fordi de mente, at hendes shorts var "upassende", fordi de var "for små".

Bailey Breedlove havde set frem til masser af sjov og spas i Frontier City-forlystelsesparken, der drives af Six Flags i Oklahoma, sammen med sin familie, men det endte i stedet med, at glæden blev overskygget af en trist oplevelse. 

Dagen var ved at gå på hæld, da en af parkens politibetjente råbte efter Baileys datter, fordi hun havde rullet ned ad en bakke på sine Heelys.

Læs også

Jens angrebet af gepard i Ree Park

Dette blev dog hurtigt glemt, da politibetjenten i stedet valgte at konfrontere Bailey med længden af hendes shorts, selvom hun altså ikke havde brudt parkens regler. 

@baileybreedlove970

#policeoftiktok #sixflags #frontiercity #bodyshamingpolice #trending #donttellmewhattodo

♬ original sound - baileybreedlove970
#policeoftiktok  #sixflags  #frontiercity #bodyshamingpolice #trending #donttellmewhattodo

Bailey Breedlove sætter nogle ord på den traumatiserende oplevelse i et opslag på Facebook

Hun skriver blandt andet, at dagen startede, som man kunne forvente, hvis man skal i forlystelsespark: Det er dyrt, men man har det sjovt. 

Herefter kommer hun med nogle detaljer om episoden, der ændrede humøret med ét. 

Som tidligere nævnt startede det hele med, at hendes datter blev rullede ned ad en bakke på sine Heelys, hvilket altså fik en politibetjent til at råbe efter hende, hvorefter den kvindelige politibetjent "tog fat i min arm for at vende mig om og kiggede på mine shorts. Hun sagde herefter, at hun synes, de var korte". 

"Jeg vidste, jeg ikke havde gjort noget forkert, og jeg valgte derfor at gå hen mod min kæreste. Jeg er autist og har derfor svært ved at snakke med politibetjente. Betjenten fulgte efter mig og ringede til andre betjente, fordi hun mente, hun havde brug for assistance. Det fik også den inkompetente manager til at møde op, som begyndte at body shame mig." 

Bailey fik herefter besked på, at hun skulle købe nye shorts.

Shortsene, hun var iført, da de var i forlystelsesparken, kan ses herunder: 

@baileybreedlove970

Reply to @baileybreedlove970 #morph

♬ feeling - Official Sound Studio
Reply to @baileybreedlove970 #morph

Bailey indvilligede i at købe nogle nye shorts, da de fik at vide, at man derefter ville lade dem være i fred, hvilket heller ikke skete, da hun i stedet blev anklaget for at have overtrådt loven.

"Jeg blev skubbet, mens de eskorterede mig mod udgangen. Vi valgte at acceptere det, fordi vi alligevel ville hjem, men udgangen blev blokeret af den kvindelige politibetjent, som hev sine håndjern frem og ville se mit ID," forklarer Bailey i opslaget. 

Familien begyndte at optage episoden, fordi man ville være sikker på at have beviser mod betjentene, som aldrig oplyste, hvilken overtrædelse, der var tale om. 

Bailey lover slutteligt, at hun ikke vil lade dem slippe. Hun har derfor kontaktet Oklahomas Politi - som dog har bekræftet, at der ikke er tale om en af deres betjente. 

Læs også

Alex Vanopslagh raser over Mette Frederiksens anklage