Kvinde tager 16-timers bad ved en 'fejl': Nu ved hun ikke, hvad hun skal gøre

Foto: Privat

En kvinde har bedt om hjælpe på de sociale medier, efter at have afsløret, at hendes fødder var blevet grå og rynkede, fordi hun ved et uheld havde ligget i badet i 16 timer.

Ikke overraskende blev folk meget chokerede, da kvinde delte billede, der viste tilstanden af hendes fødder. Det fik dog også mange til at stille det samme spørgsmål.

TikTok-bruger @msdanalee har delt en video på det sociale medie, der nu er blevet set mere end 300.000 gange. I denne video spørger hun om gode råd, efter at hendes lange bad har medført, at hendes fødder er blevet rynkede og grå.

Læs også

Chokerende video inde fra Fields: Her lyder skudene

"Hvordan et utilsigtet 16-timers bad ser ud. Omg," skriver hun, hvorefter hun spørger: "Hvordan får jeg hurtigt mine fødder tilbage til normale?" 

Da hun filmer sine fødder, er det tydeligt at se, hvor rynkede de er. Derudover hævder hun, at hendes fødder er blevet grå. 

Der er flere hundrede personer, der har kommenteret på hendes video. Langt de fleste har dog blot stillet spørgsmålstegn ved, hvordan hun i første omgang har kunne ligge i badet i 16 timer.

What an accidental 16hr bath looks like! 😂 helpppppp #nyc #fypシ #feet #feetpose #viral

Blandt andet er der én, der spørger, hvordan det kan lade sig gøre, at man ligger i et bad i 16 timer. 

"Vent, men hvordan var det en ulykke?" skriver en bruger, mens en anden spørger: "Hvordan druknede du ikke?" 

"Hvad? Vandet bliver koldt efter 30-40 minutter. Hvad lavede du stadig deri?" skriver en tredje. 

"Hvordan tager du et 16 timer langt bad ved et uheld? Mit vand fryser efter 30 minutter," skriver en fjerde. 

Kvinden har ikke afsløret, hvorfor hun endte med at være i badet i så lang tid. De fleste af dem, der har kommenteret på videoen mente, at det var fordi hun var faldet i søvn. 

"Dette er, hvad der sker, når du falder i søvn i boblebadet," skriver en person. 

Dette fik en anden bruger til at kommentere: "16 timer? Jeg ville forstå, hvis du faldt i søvn, men sover du mere end 9 timer?" 

Andre brugere blev efterladt bekymrede over, at kvinden nu kan have udviklet en seriøs tilstand, som kan udvikle sig, når dine fødder er for våde for længe.

Det kan få dine fødder til at miste cirkulationen og nervefunktionen, hvilket kan føre til mere alvorlige komplikationer, hvis det ikke bliver behandlet. Det kan blandt andet resultere i permanent nerveskade, skriver Healthline.

Læs også

Video: Her bliver den 22-årige gerningsmand anholdt ved Fields

 

 

Dagens Gossip