Kvinde tog dette billede på sin rejse: Da hun kigger på billedet igen, fik hun et kæmpe chok

05/06/2023 11:38

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Da Anneka Bading så GoPro-optagelserne fra sin ferie igennem, indså hun, at hun havde fanget en tragisk hændelse.

Mest læste i dag

Anneka Bading fra Coburg i Tyskland var på ferie i Australien med to veninder, da de fangede det uhyggelige øjeblik i en af ​​selfies. 

Mens Anneka og hendes venner svømmede et godt stykke væk fra vandfaldet MacKenzie Falls i Grampians National Park, kæmpede en 28-årig mand for sit liv i den stærke strøm fra vandfaldet.

Den 28-årige mand fra Taiwan, der ifølge Stawell Times boede i Australien, stod på nogle sten væk fra vandfaldet, da han pludselig gled i vandet. Trods hans venner desperat forsøgte at redde ham, druknede manden.

Efter turen kiggede Anneka GoPro-optagelserne igennem. I en selfie opdager hun, at hun har udødeliggjort det skæbnesvangre øjeblik, hvor manden glider i vandet.

På billedet kan man se en gruppe mennesker stå på klipperne i vandkanten tæt ved vandfaldet og forsøge at redde manden. Den 24-årige fortalte, at hun hørte hans venner skrige og pege på vandet. Hans lig blev hentet op af vandet klokken 9.30 dagen efter.

- På det tidspunkt anede vi ikke, hvad der foregik. Vi troede, at der var en slags dyr i vandet. Vi forstod ikke, hvad der foregik, og de blev ved med at skrige og pege,« siger hun til  The Stawell Times  ifølge den britiske hjemmeside Metro.

Anneka og hendes venner var ikke klar over, at nogen var ved at drukne, før en af ​​mandens venner greb hendes GoPro-pind og ville bruge den til at forsøge at redde manden. De forsøgte derefter at tilkalde hjælp.

- Jeg kom op af vandet og forsøgte at ringe til beredskabet, men der var ingen dækning, sagde Anneka. Hun fortæller videre, at ingen andre heller havde dækning.

- Ingen vidste, hvad de skulle gøre, og vi forstod ikke, hvad mandens venner forsøgte at sige. Mine ben rystede, da jeg indså, hvad der skete, men ingen vidste, hvad de skulle gøre.

Hun fortæller videre, at der på det tidspunkt var omkring 40 mennesker, der besøgte vandfaldet, heriblandt en livredder, der sprang i vandet.

- Vandtrykket fra vandfaldet var for stærkt.