Kvinde var på date: Kort efter får hun en notifikation på telefonen, der får hende til at panikke

Skrevet af Henrik R

03/12/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den unge kvinde gik i panik, da hun så, hvad der kom frem på telefonens skærm,.

Mest læste i dag

Vi har alle haft nogle svære øjeblikke med at lære vores bedsteforældre at forstå teknologi, men en kvinde vil nok ønske, at hun aldrig havde prøvet det i første omgang, efter at hun blev efterladt med en absolut forfærdelig historie. Du kan se hvordan historien udfolder sig herunder:

Hun var fuldstændig pinlig berørt, efter at hun fik en meddelelse under en date om, at hendes bedstefar var live på Facebook og blev chokeret over at opdage præcis, hvad han lavede.

Endnu værre var, at alle kunne se det ske, så der var ingen chance for bare at glemme det og håbe på, at ingen andre ville opdage det.

Denne skrækhistorie blev læst op på Nearly Weds-podcasten og det chokerede værterne Sophie Habboo og Jamie Laing med, hvor akavet et øjeblik det må have været.

Sophie var den, der fortalte os hele historien, og måtte stoppe et par gange for at råbe 'nej' i chok over det, hun læste op.

Da hun læste historien op, begyndte Sophie med:

"Jeg sad og spiste med den dreng, jeg havde et godt øje til, og vi havde en fantastisk aften."

Indtil videre, så godt, men du har læst overskriften og ved, at denne gode aften ikke kommer til at vare længe. Historien fortsatte:

"Jeg fik så en meddelelse fra Facebook om, at min bedstefar var live på Facebook. Dette er aldrig sket før, og jeg troede, at han bare havde været ude og livestreame et band eller noget. Da jeg - som den dumme nysgerrige person jeg er - klikkede på linket, kun for at blive præsenteret for et fuldskærms billede af en hånd, der holdt en penis."

"Efter et par sekunder, hvor penis var på skærmen, panorerede kameraet op for at afsløre min bedstefars ansigt, der ved et uheld onanerede foran alle sine venner på Facebook."

Som om det ikke var pinligt nok, var den stakkels kvindes historie ikke slut, da denne uventede bedstefars-livestream blev opdaget af hendes date.

"Drengen, jeg var på date med, råbte straks: 'Hvem er det?' Til hvilket jeg skreg i panik: 'Min bedstefar!' "Jeg forlod straks daten og tog hjem for at fortælle mine forældre om det.

De sad i stuen og grinede på telefonen med min bedstefar, og forklarede ham, hvordan han kunne fjerne livestreamet fra sin Facebook-profil. 

Mon ikke det er sidste gang, at bedstefar kommer til at livestreame?