Par får pludselig mystisk brev: Gemmer på vanvittig hemmelighed om deres 130 år gamle hus

Skrevet af Emil Martesen

29/11/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Parret fik pludselig et mystisk brev, der gemte på noget af en vanvittig hemmelighed.

Dagens topnyheder

Et par blev mødt af både uventede og uhyggelige opdagelser, kort efter at de var kommet på plads i deres nyerhvervede hjem, som var et 130 år gammelt hus. 

En dag modtog parret et mystisk brev i postkassen, som var afsendt fra Canada af det ‘sidste overlevende medlem’ af familien, der engang ejede den historiske ejendom. 

Det skriver Express.

Brevet indeholdt flere chokerende informationer om husets fortid, og parret, Courtney og Matt, besluttede sig for at dele deres oplevelse på det sociale medie TikTok.

Brevet afslørede, at afsenderen havde vokset op i huset, og vedkommende ønskede at dele viden om skjulte rum og ukendte detaljer ved huset.

Parret begyndte straks at udforske deres nye hjem i jagten på de omtalte hemmeligheder. Deres første fund afslørede et skjult rum over pejsen, der gemte på en samling antik spiritus. 

Yderligere instruktioner i brevet ledte dem til et andet mystisk sted på badeværelset, men det viste sig at være mere uhyggeligt end hemmeligt.

Du kan se rummet i videoen herunder.

Med husets fortid afdækket og flere hemmeligheder, der venter på at blive afsløret, er parrets rejse ind i det ukendte langt fra afsluttet. 

Deres opdagelser fortsætter med at kaste nyt lys over historien bag det gamle hus, og de deler spændingen med en nysgerrig følgerskare på TikTok.