Kvindes bedste sex var med sin mands tvilling

Foto: Shutterstock.com

Det er noget af et moralsk dilemma, som en kvinde er endt i. Hun er nemlig gift med en mand, men hendes bedste sex nogensinde, er med mandens tvillingebror.

Det er alligevel ikke så sjældent, at to personer tager på date, hvor den ene af parterne har haft sex med en kammerat eller veninde til modparten. Det er hvad der sker, og det kan de fleste heldigvis se bort fra. Det må dog kræve en hel del, at se bort fra, at ens date har haft sex med en person, der ligner en til punkt og prikke.

Det var nemlig tilfældet for en kone og hendes mand, da de var på deres første date. Kvinden der i et blogindlæg på det store australske medie Whim, har valgt at være anonym, fortæller om dengang, hvor hun endte med at have sex med hendes mands tvillingebror ”Og det var meget vel det bedste sex nogensinde” skriver hun.

Hun fortæller, at hun får mange år tilbage, var til en fest, hvor hun mødte en skøn mand. Det endte med, at hun inviterede ham med hjem til hende bagefter, og her havde de ifølge hendes ord, det bedste sex, hun nogensinde har haft.

Hun hørte dog ikke mere til manden, da hun fandt ud af, at han allerede havde en kæreste. Der gik derefter et par år, og så mødte hun den selvsamme mand på Tinder, eller det troede hun. Hun matchede fyren og de tog på date, og rigtig længe var hun sikker på, at det var ham, hun havde haft sex med. Det var det dog ikke.

Det viste sig i stedet, at manden hun var på date med, var tvilling til manden, som hun havde haft et one night stand med.

”Da jeg spurgte ham om hans familie, fortalte han mig, at han havde en tvillingebror. Der gik det op for mig, at jeg havde haft sex med hans bror. Jeg var på date med Danny, men havde haft sex med hans bror Tom,” fortæller hun.

"Du må ikke fortælle ham det"

I de fleste tilfælde ville det nok kun være blevet ved den ene date, men det gik anderledes til for kvinden, der endte med at gifte sig med ham.

Det var dog ikke uden komplikationer og en akavet situation, da hun tre måneder senere blev inviteret med til en familiekomsammen hos hendes date. Her skulle hun nemlig genforenes med sit tidligere knald.

”Jeg sagde til ham, ’du fortæller ham det aldrig, vel?’ og han svarede ’gud nej, aldrig!’ han var nemlig selv forlovet, og han ville ikke risikere, at hans forlovede fandt ud af det, og han ville ikke ødelægge sit forhold til sin bror,”

Hun har fortsat den dag i dag ikke fortalt sin mand om episoden, hvor hun havde sit livs bedste sex med hans tvillingebror, og slutteligt tilføjer hun, at hun ikke vil risikere sit ægteskab på grund af det, og hvis det kom frem, så ville hun benægte det.

”Hvad ville der ske, hvis min mand fandt ud af, at jeg havde knaldet hans tvillingebror? Måske ville han være ligeglad, måske ville han grine, eller måske ville han føle sig krænket. Jeg vil ikke risikere mit ægteskab, så hvis sandheden kom frem, så ville jeg benægte det,” slutter hun.

Hvad er din holdning? Er det okay, at kvinden ikke har fortalt sin mand om sit one night stand med hans tvillingebror?

Læs også

15-årig pige så en pornofilm: Viste sig at være hendes forældre