Kynisk: Kvindelig morder skrev RIP på ofrets Facebook

Få dage efter 22-årige Georgina Smith havde været med til at sparke, slå, bide, tæve og stikke den 30-årige Scott Blackwood ihjel, skrev den unge kvinde R.I.P på offerets facebookprofil.

Skotske Georgina lod som om, hun var i dyb sorg og skrev om, at de ville være bedste venner forevigt, og at hun ville sørge for, at de skyldige ville blive straffet. Nu sidder hun anklaget for at have slået manden ihjel. Det skriver Daily Mail.

En obduktion viste, at Scott Blackwood havde 72 skader på kroppen heriblandt flere skoldninger og ætsninger. Han havde 13 stiksår, tre brækkede ribben, ødelagt øje og kindben, og så var han blevet kvalt.

Fredag blev to mænd, 36-årige Allan Necol og 26-årige Thomas Moore, dømt skyldige i drabet, som blev begået i juli i Ayrshire i Skotland.

I retten kom det frem, at det voldsomme overfald på Scott Blackwood var begyndt i den enes lejlighed, men for undgå mere blod på gulvet, havde de tre medsammensvorne slæbt ham over hans egen lejlighed og fortsat torturen der.

De to mænd blev begge idømt fængsel på livstid, mens der først falder dom i sagen mod 22-årige Georgina Smith om en måneds tid. 

Se Georgina Smiths facebookbesked til den dræbte herunder: 

 

Dagens Gossip