Lækker forbryders familie: Det er slet ikke sjovt

Fængselsindsatte Jeremy Ray Meeks forbryderfoto er den seneste uge gået viralt verden over.

På ingen tid er den lækre fange blevet kendt for sit attraktive ansigt, og flere har indvendt, at hans ansigt bør være i reklameblade, ikke på mug shots.

LÆS OGSÅ: For lækker til fængsel: Her er fangen pigerne går amok over

Men Jeremy Ray Meeks familie er slet ikke med på internetspøgen om den lækre fange. I torsdags stod han foran en dommer, sigtet for i alt elleve forhold inden for våbenbesiddelse, bandemedlemskab og overtrædelse af prøveløsladelse.

Det skriver CBS Sacramento.

Jeremy Ray Meeks blev arresteret sammen med fire andre mænd den 18. juni. Politiet lagde hans forbryderfoto på Facebook, og inden længe gik det viralt.

Til retssagen var hans pårørende dybt frustrerede over den uventede massive opmærksomhed fra de sociale medier.

- Det er latterligt. Folk laver jokes, selvom det her overhovedet ikke er sjovt, siger Rajanique Davis, der er en af fangens venner, som var dukket op ved retten.

LÆS OGSÅ: Kriminel bliver kult på nettet: Lækker bandit er nu med i designer-reklamer

Jeremy Ray Meeks er gift og er far til to sønner. Hans kone var ikke til stede under retsmødet, ifølge vennerne fordi hun er oprørt over hele Facebook-situationen.

- Hun er meget vred. Det er hendes mand, der er derinde, og folk opfatter det hele som en joke, og tror, det er morsomt at tale om hans udseende, og siger alle mulige skøre ting, siger en ven af familien, Simone Johnson.

Jeremy Ray Meeks var også overrasket over sin klients pludselige medie-opmærksomhed. Han tager dog meget let på det:

- Det er da bedre end den opmærksomhed, min klient normalt får, siger advokaten Sam Behar til CBS Sacramento.

Den flotte fanges stålblå øjne og nyvundne opmærksomhed var ham ikke til nogen særlig gavn under retsmødet. Her blev hans kautionsbeløb hævet til en million dollars - svarende til næsten 5,5 milloner kroner.

 

Dagens Gossip