Læge kunne ikke redde 19-årig: Her knækker han sammen på gaden

Privatfoto

Det er ikke kun familie og pårørende der tager det tungt, når en patient dør på operationsbordet.

Man kan næsten ikke forestille sig nogen større smerte end at miste sit barn alt alt for tidligt. 

Men hvad de færreste måske tænker på er, hvor hårdt det også må være for lægen, der ser sin patient udånde.

Læs også

Brudgom prøver at drukne sig selv, efter han ser sin 'grimme brud' for første gang

Den oplevelse bliver tydeliggjort på et foto, der blev lagt på billeddelings-hjemmesiden Reddit torsdag.

Billedet, der er taget af en kollega på hospitalet, viser en læge, der knækker sammen ude foran Southern California hospital, hvor hans 19-årige patient netop har mistet livet.

"Manden på billedet var ikke i stand til at redde sin patient," skriver kollegaen med brugernavnet NickMoore911 ifølge The Independent.

"Selvom det her sker tit i vores felt, er de patienter vi mister typisk gamle, syge eller en kombination af begge. Denne patient var 19 år, og for ham (lægen, red.) var det et af de opkald vi får, der nogen gange bare rammer dig," skriver kollegaen til billedet.

"Et par minutter senere, gik lægen ind igen med oprejst pande," skriver han videre.

Fotoet har fået en storm af kommentarer fra folk, der overvejende har positive tilkendegivelser til fotoet og den situation, det er et billede på.

"Da min far døde, var lægerne der behandlede ham på UCSD Medical Center knuste. Jeg kunne helt sikkert se det i deres øjne. De ringede hjem til os flere gange gennem årene for at høre, hvordan min familie havde det. Læger får ikke den anerkendelse, de fortjener," skriver en bruger på Reddit bl.a., mens en læge tilføjer:

"Jeg ved, jeg taler generelt her, og jeg ved, at vi ikke alle er ens, men når det kommer til vores arbejde findes der ikke noget hårdere - og jeg mener intet - end at fortælle en pårørende, at deres elskede er død," skriver brugeren.

Læs også

Familien fra Bryggen-stjerne taler ud: Blev voldtaget af sin bedste ven

 

 

Dagens Gossip