Læge understreger: Hold øje med det her

Foto: Shutterstock

Lægen Florence understreger vigtigheden af, at holde øje med sit blod, når det drejer sig om seksuallivet.

Florence Comite, læge og forsker, udtaler til det norske medie dagbladet.no, at du bør holde øje med dit blod, da det kan spille en rolle for hvor godt dit sexliv er. 

Det er bestemt ikke usædvanligt, at du tidligere har læst adskillige historier om hvilke forhold der påvirker dit sexliv. 

Nu viser det sig dog, at der er endnu flere faktorer, som kan spille ind, når det kommer til vores seksuelle lyster. 

‘Dårligt blod’ kan påvirke din seksuelle lyst, orgasme eller erektioner. Der er en række kemikalier i blodet - enzymer, kolesterol, sukker og jern, som kan forstyrre interessen, når det kommer til samleje.  

Comite løfter også sløret for, at blodet kan fortælle, hvordan kønsorganerne virker. Dette gøres ved at måle blodets indhold af østrogen, også kaldet det kvindelige kønshormon, og testosteron, også kaldet det mandlige kønshormon. Dermed kan man få et nærmere kig på en persons seksuelle lyster og helbred. 

Hun afslører også, at spisevaner kan spille en stor rolle for blodet og sexlivet. Hvis man spiser for meget mættet fedt kan det forstyrre kroppen, hvorfor hun anbefaler at minimere indtaget af rødt kød og friturestegt mad.   

Ved at følge rådene vil du reducere dårligt kontrolleret blodsukker, som påvirker den seksuelle ydeevne. 

Dermed mindsker du risikoen for at døje med problemer i dit sexliv. Noget man ifølge Comite slet ikke bør: 

“Ingen skal skulle lide gennem et dårligt sexliv”, afslutter hun. 

 

 

Dagens Gossip