Læger bekymret for unges bizarre adfærd: Det kan ende helt galt

Foto: Shutterstock.com

I løbet af de sidste to uger har der været flere tilfælde, hvor hospitalspersonalet har taget imod unge mennesker, der har slugt lidt af hvert.

Barberblade, glasstykker, skruer, fliser og stoffer.

Læs også

Det er aldrig set før: Ændring i populært DR-program

Det er fundet inde i fire unge mennesker i løbet af de sidste par uger. Det får nu et hold læger til at slå alarm, skriver Newsner.

 De fire unge mennesker bor på samme ungdomshjem, og de er tilsammen blevet indlagt 11 gange i alt. Hver gang er de blevet bragt til Norra Ävlsborgs Länssjukhus i Sverige, efter at have slugt de skarpe og skadelige genstande.

Det har eskaleret

Hospitalet har nu valgt at rapportere hændelserne til myndighederne. Adfærden er eskaleret, og de er bekymret for, at nogen til sidst risikere at dø.

“Vi har haft dette øgede antal i løbet af juli og august. Hvorfor det er steget, kan jeg ikke sige. Det har gjort os bekymret, og så er vi forpligtet til at rapportere. Vi har også et samarbejde med ungdomshjemmet for at se, hvad vi kan gøre sammen for at undgå, at det sker igen” siger en overlæge.

De sociale myndigheder har på baggrund af tilfældene også valgt at aflægge rapport, da det nu mistænkes at blandt andet barberblade og stoffer smugles ind i ungdomshjemmet og derefter sælges blandt de unge. 

Lederen af ​​ungdomshjemmet bekræfter, at der har været barberblade i omløb i løbet af sommeren.

”Vi har gode rutiner for inspektion af både vores lokaler og de unge, men vores unge er ikke lukket inde hele tiden. De er også ude i institutionsområdet og også ude i samfundet. Det gør det muligt for dem at få fat i ting, som de ikke har lov til at have i afdelingen”, skriver lederen i en e-mail.

Læs også

Smart tip: Det kan du bruge vin-rester til

 

 

 

Dagens Gossip