Lagt for had på de sociale medier: Lufttørrede sine trusser ombord på et fly

Foto: Instagram

En ung model er havnet i modvind på de sociale medier, efter hun valgte at bruge flyets aircondition til at tørre sine røde trusser.

En 27-årig instagram- og onlyfansmodel - kendt som Vvs Diamond - fra Miami, Florida i USA skabte forleden stor debat på sin instagramkonto, da hun delte en bizar video. 

I videoen kan man se hende ombord på et passagerfly i færd med at bruge flyets aircondition til at tørre sine trusser, som hun angiveligt lige har haft på.

Ved siden af hende sidder massevis af passagerer, og passageren i sædet lige ved siden af får nærmest trusserne i hovedet. Se videoen ved at trykke her.

Foto: Instagram

Diamond synes tilsyneladende ikke, at der er noget underligt i at lufttørre sine trusser ombord på et fly sammen med hundredevis af andre mennesker. 

Det er nemlig hende selv, der har delt videoen - som siden har fået mere end 15.000 'likes' - med sine 96.000 følgere på Instagram (@itsvvsdiamond). I beskrivelsen har hun blot skrevet: "Hvilket flyselskab er det her?"

Kommentarfeltet vrimler dog ikke ligefrem med svar på spørgsmålet. Der er til gengæld masser af hendes følgere, som er målløse over hendes opførsel. 

En har for eksempel skrevet: "Det passer ikke," ligesom en anden har skrevet: "Pige lol [red. Griner højlydt] hvad laver du haha."

En tredje synes tilsyneladende, at det er en "fantastisk ide," hvortil en fjerde dog har svaret: "Nej, bare nej."

"Se, folk har ingen selvrespekt mere," har en femte skrevet i kommentarfeltet. 

Selvom det kan lyde utroligt, er det ikke først gang, at en lignende situation er opstået. 

I 2018 gik en video af en kvinde ombord på et fly også viralt, fordi kvinden tørrede sin underbukser med flyets aircondition. Se det klip herunder:

 

Læs også

Chokerende flyvetur med Ryanair: Passager fik 'den' suttet af

 

 

.

Dagens Gossip