Landets mest tatoverede kvinde: Sådan så jeg ud før mine tatoveringer

31/05/2023 08:33

Henrik R

Udland
Foto: Privat / Instagram
Foto: Privat / Instagram
Polens mest tatoverede kvinde har afsløret, hvordan hun så ud, da hun ikke havde mange tatoveringer på kroppen.

Mest læste i dag

52-årige Adrianna Eisenbach har ifølge The Daily Star tatoveringer på 96,05 procent af sin krop, og hun er dermed én af verdens mest tatoverede mennesker og Polens aller mest tatoverede kvinde.

Foto: Privat / Instagram

Ansigtet er nærmest det eneste sted på Adriannas krop, som ikke er fuldstændig dækket af tatoveringer, og det er derfor svært at forestille sig, hvordan hun ser ud under alle de sorte kunstværker.

Den tatoverede polak er kendt i landet under navnet 'Dronningen af skandaler' og arbejder både som model og influencer, ligesom hun har været med i det polske realityprogram "Królowe życia."

Adrianna startede sit 'tattooeventyr' for få år siden, da hun blev skilt fra sin daværende mand, og hun er på fem år gået fra at have nul tatoveringer til at være tatoveret stort set overalt - selv under fødderne.

Sådan så Adrianna ud i starten af sit 'tattooeventyr' / Foto: Privat / Instagram

Den udadvendte polak deler gerne billeder af sig selv og sin krop på Instagram, men det er sjældent man får lov til at se, hvordan hun så ud, dengang hun ingen tatoveringer havde.

Sådan ser Adriannas kørekortbillede ud / Foto: Privat / Instagram

Hvis man kigger godt efter på hendes profil, kan man dog finde nogle billeder, hvor hun kun har meget få tatoveringer, og man må sige, at det ligner en helt anden person.

Det er svært at se, at der er tale om den samme person / Foto: Privat / Instagram