Selv Linse kan ikke følge med: Blev smidt af fly pga. hendes enorme barm

02/06/2022 12:15

Mathias Madsen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinde, som tidligere har påstået, at hun har "verdens fedeste vagina," påstår, at hun blev smidt af et fly på grund af hendes kæmpe bryster, men flyselskabet fortæller en anden historie.

Mest læste i dag

25-årige Mary Magdalene ser ikke ud, som alle andre 25-årige. 

Den unge influencer har - udover et hav af tatoveringer - gennemgået utallige skønhedsoperationer, der gør, at blandt andet hendes vagina, numse og læber er ualmindelig store, men det er nok alligevel hendes bryster, der får mest opmærksomhed, og ifølge hende var de forleden også skyld i, at hun blev smidt af et fly.

Mary skulle flyve fra Toronto i Canada, hvor hun bor, til Dallas i USA, og hun havde derfor betalt $5.000 (næsten 35.000 kroner) for en flybillet, som hun angiveligt ikke fik noget ud af.

Foto: Instagram

Det har hun afsløret for sine 111.000 følgere på Instagram (@1800leavemaryalone), hvor hun i flere forskellige opslag har forklaret, at hun d. 31. maj blev smidt af flyet på grund af hendes udseende. 

Ifølge hende kom hun uden problemer gennem sikkerhedstjekket og ombord på flyet, hvor hun dog blev bedt om at forlade flyet, da hun nægtede at lytte til sikkerhedsanvisningerne. 

Det var i hvert fald den grund, som kabinepersonalet gav, men Mary er overbevist om, at bortvisningen skyldes hendes enorme bryster, som kun var dækket af en sports-bh.

Ifølge flyselskabet nægtede Mary at tage sine høretelefoner ud under gennemgangen af flyets sikkerhedssystem / Foto: Instagram

"Jeg blev smidt af flyet på grund af mit udseende," har Mary således skrevet i ét af opslagene på det sociale medie, hvor hun desuden har skrevet: 

"Lad venligst være med at diskriminere, [...] det er ulækkert. Jeg føler mig så flov og dehumaniseret, I har ingen ide."

Sammen med et billede af hendes påklædning, som viser en ekstremt tydelig kavalergang, har hun skrevet: "Det her er tydeligvis grunden til, at jeg blev smidt af, fordi jeg ser for eksplicit ud, men det er ikke [u]lovligt, så hun [red. stewardessen] var nødt til at sige, at det var, fordi jeg sov og ikke ville høre efter."

Mary var iført stramme løbebukser og en sports-bh, da hun boardede flyet til Dallas / Foto: Instagram

Efter influencerens første opslag påpegede en del af hendes følgere, at hendes tøj var en anelse upassende, hvortil hun svarede, at hun "ikke forstår, hvordan nogle folk siger, at det er ok, at jeg blev smidt af på grund af mit tøj."

"Pointen er, at de samme regler skal gælde for alle! Det er ikke rigtigt at vælge og vrage, hvem reglerne gælder for ud fra deres udtryk/kropstype," har hun desuden skrevet og svoret, at hun vil sagsøge flyselskabet. 

"Diskrimination af enhver slags er ikke en rar følelse for nogen. Hvis en pige med små bryster bar det samme [tøj], ville de ikke sige noget. Diskrimination mod modificerede kroppe er meget normal. [...] selv i det virkelige liv," skrev hun videre og uddybede: 

"Jeg prøver ikke at spille offer, jeg deler bare virkeligheden [...]."

Mary har desuden forklaret, at hun ikke har fået den store pengesum tilbage for sin flybillet.

Penge har dog tidligere vist sig ikke at være et problem for influenceren, som sammenlagt har brugt mere end én million kroner på blandt andet adskillige brystoperationer, botox og flere numseløft. 

I kommentarfeltet til hendes mange opslag er der flere af hendes følgere, som bakker hende op. 

Én har for eksempel skrevet: "Det her er så forkert. Du skal blive ved med at være dig, og vi vil støtte dig," ligesom en anden har skrevet: "Ked af at læse det her. Denne verden har brug for at udvikle sig."