Lejere hører underlige lyde fra huset: Så opdager de et hemmeligt rum

Ane Sørensen

379 uger siden

|

11/04/2017
Udland
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
En flok norske beboere fik forleden en overraskelse, da de fandt en uventet gæst, efter flere dage med mystiske lyde.

Dagens topnyheder

Søndag gjorde beboerne i et hus i den norske by Holmestrand et overraskende fund. Det viste sig nemlig, at der var et hulrum på ydersiden af deres hjem.

Her fandt beboerne en kat, som havde forvildet sig indenfor. Det skete efter flere dage, hvor man havde undret sig over mærkelige lyde, der ikke kunne identificeres.

Det skriver TV2.no.

Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen

Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen

Det blev starten på en redningsaktion, som sluttede omkring klokken 23, hvor det lykkedes for det lokale brandvæsen at lukke katten ud i friheden. Beboerne havde selv forsøgt at redde det hjælpeløse dyr, men måtte ringe efter hjælp, da det ikke lykkedes for dem. 

- Katten fik mad, vand, lidt hygge og var vældig fornøjet. Den hoppede endda ind i brandbilen, så det nærmest så ud som om, den ville med os, siger brandmester Henrik Oseberg til TV2.no.

Selvom den havde været spærret inde i flere dage, så katten ud til at være i fin stand. Derfor vurderede man, at det ikke var nødvendigt at tage den til dyrlægen.

Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen

Efterfølgende delte Vestfold interkommunale brannvesen billeder af deres redningsaktion på Facebook. 

Politiet undersøgte katten i håb om at finde en chip. Men det havde katten ikke, så ejeren var ikke til at finde. Siden skulle den dog være kommet hjem igen.