LIGE NU: DNA-resultaterne, der vil afsløre, om hun er Madeleine McCann, er kommet

Skrevet af Jesper Bengtson

62 uger siden

|

04/04/2023
Udland
Foto: Politi/Instagram
Foto: Politi/Instagram
Nu har den langvarige sag fået en ende.

Dagens topnyheder

Julia Wendell, den 21-årige polske kvinde, skabte overskrifter efter at have sagt, at hun kunne være Madeleine grundet ligheder i deres udseende.

Siden hun er kommet frem i medierne, har der været meget postyr omkring, om hun er den forsvundne britiske pige eller ej.

For at få be- eller afkræftet, om hun er den forsvundne pige eller ej, indsendte hun nogle DNA-tests, der skulle opklare, om den unge kvindes påstande var sande.

DNA-resultaterne er nu kommet.

Den unge kvinde, der hele tiden har hævdet at være Madeleine McCann, er IKKE den forsvundne britiske pige. Sådan er konklusionen for DNA-svarene.

Dr. Fia Johansson, privatdetektiv, har været talsperson for den unge polske kvinde i et godt stykke tid, og det er hende, der bekræfter, at Madeleine McCann og Julia Wendell ikke er den samme person:

“Hun er absolut 100 procent fra Polen”, udtalte hun og fortsatte:

“Hun er en lille procentdel af litauer og russer, men testresultaterne viser, at hun er polsk”, sagde hun til RadarOnline.

For at undersøge sagen nærmere, skulle DNA-resultaterne have vist, at der var noget britisk i kvinden, men det var der altså ikke.

Dr. Johansson udtaler også, at arbejdet ikke har været forgæves, og hun påstår, at Julias søgen efter svar har været vigtig, da den har pustet nyt ild i sagen omkring Madeleine McCann.