Linda aktiverede selvudløseren på sit kamera - i næste øjeblik gik det galt

Ane Sørensen

356 uger siden

|

13/09/2017
Udland
Foto: Linda Törner
Foto: Linda Törner
Svenske Linda Törner var ude at vandre fredag eftermiddag, da hun besluttede sig for at tage et billede. Men pludselig gik stenen under hende løs og faldt ned.

Dagens topnyheder

Det kunne være endt fuldstændig galt, da svenske Linda Törner fredag eftermiddag var ude at vandre på et fjeld i Norge i det gode vejr.

Den 39-årige kvinde besluttede sig for at tage et billede og satte derfor sit kamera på en sten med selvudløseren slået til. Så gik hun hen og stillede sig på en sten, som lå et par meter væk, så hun selv kunne være med på billedet.

Det skriver svenske Expressen.

Foto: Linda Törner

Men pludselig tog situationen en alvorlig drejning for Linda Törner, der arbejder som sygeplejerske i det vestlige Norge og ofte vandrer rundt i fjeldene i sit eget selskab.

- Så snart jeg stillede mig på den her sten, så løsnede den sig. Jeg faldt måske to meter ned og var ved at få den her sten over mig, siger Linda Törner til Expressen.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Linda Törner

Foto: Linda Törner

Linda Törner slog sin ryg, sit haleben og fik nogle skrammer på benet ved det dramatiske fald. Men heldigvis slap hun fra den skræmmende oplevelse med et par mindre skader. 

Linda Törners første tanke var, at hun var bange for, stenen ville ramme nogen nedenfor fjeldet:

- Ikke nok med, at det kunne have fået fatale konsekvenser for mig selv. Den sten kunne også have dræbt andre. Sten, som går løs på fjelde, får ofte høj fart og falder langt, langt ned, skriver Linda Törner i et opslag på Facebook.

Foto: Linda Törner

Linda Törner er ikke blevet afskrækket fra at vandre i fjeldene på egen hånd. Men den ubehagelige situation mindede hende om, at hun skal være meget forsigtig, når hun gør det.

Efterfølgende har hun delt det urovækkende billede på Facebook med en opfordring til andre om at passe på, når de vandrer i fjeldene og så vidt muligt at gøre det i selskab med andre:

- Prøv altid at have en med på turen, som passer lidt på dig, og som minder om ikke at gå for tæt på kanten, skriver Linda Törner, som også opfordrer til, at du forsigtigt tjekker stenene, før du stiller dig på dem.

Læs hele Linda Törners opslag lige herunder.